Torna la programació del Teatre Foment de Juneda, una tardor de grans espectacles

Des d’octubre i fins a finals de desembre el Teatre Foment de Juneda ha programat deu propostes d’arts escèniques i música. Obrirà la programació l’espectacle Cartes d’Amor (21 d’octubre) on el duet Lloll Bertran i Àlex Casanovas protagonitzen una autèntica comèdia romàntica, divertida i emotiva. La programació seguirà amb la proposta An-ki de la companyia Ortiga (27-28-29 d’octubre), un espectacle multipremiat que és tota una experiència immersiva i única per només 25 espectadors dins un espai viu que et convida a descobrir cada racó, cada secret, on tu no només escoltes i mires, també et mous, toques i sents.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Inicien el novembre amb una proposta musical, The Boss (4 novembre) amb una de les principals estrelles d’entreteniment d’aquest país, Manel Fuentes, on explora en un format concert-show les millors cançons i secrets de la vida de Bruce Springsteen. I tancarem el desembre amb la comèdia que tothom vol o hauria de veure, La pell fina (16 desembre), una producció de la sala Flyhard amb un quartet d’intèrprets de luxe: Biel Duran, Ángela Cervantes, Francesc Ferrer i Laura Pau. Una de les comèdies amb més èxit de la temporada escènica del nostre país. Segell local i junedenc amb el projecte: Proposta Km0.

 

El Teatre Foment de Juneda continua impulsant el projecte Proposta Km0 amb l’objectiu de vincular el teixit associatiu Junedenc amb formacions o companyies professionals lleidatanes del sector cultural. Aquest any ho fem amb tres propostes singulars i experimentals. Màtria Tabac (30 desembre), un apassionant espectacle de creació col·lectiva entre la companyia lleidatana Íntims Produccions i el grup local de teatre Esclat, que girarà entorn la història i la cultura del caliquenyo, el tabac clandestí de Ponent.

També amb els Íntims Produccions i Incursió Social, donem continuïtat a un projecte social que incideix en col·lectius vulnerables. Ens presentaran la darrera producció Pastoral i Tutelada (2 desembre) una reflexió sobre quines son les diferents maneres d’estimar-se i viure l’amor en els centres i espais socials. I per finalitzar el retorn, després de l’èxit de la passada edició, dels Cors Operístics 2a edició (25 novembre) amb la formació musical Camerata Granados i el Cor Juneda Canta. Un concert amb les àries més emblemàtiques de l’òpera, amb peces de Mozart, Verdi o Donizzeti

 

La importància del teatre familiar

Amb la voluntat d’oferir una programació que arribi al màxim i més divers públic possible, el Teatre Foment treballa de forma acurada i diversa la programació dirigida als més petits (i no tan petits). Destacar la proposta que ens arriba de la companyia mallorquina La Mecànica amb el seu espectacle Les petites coses (26 novembre) una obra entremaliada, fresca i inspiradora on un grup d’adults lluiten per ser bons models sense perdre els papers, davant la lògica i directa sinceritat dels més petits. També es podrà veure els inconfusibles 2princesesbarbudes on amb
el seu darrer disc i espectacle Som i Serem (17 desembre), ens aporten una visió personal a la música barrejant els instruments petits i de joguina amb petits instruments electrònics antics per tal d’ampliar sonoritats i aproparnos a estils de música més actuals.