Sense Categoria

Torna ‘Lo Vermutet’ de Mollerussa amb tres edicions durant els mesos de juliol, agost i setembre

Avatar
  • juliol 18, 2017
  • 4 min read
Torna ‘Lo Vermutet’ de Mollerussa amb tres edicions durant els mesos de juliol, agost i setembre

Cartell de la sessió del mes de juliol de 'Lo Vermutet' de Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

'Lo Vermutet' torna a Mollerussa. Després dels èxits de les anteriors edicions, la iniciativa, que va néixer el 2014, ja té les dates per a aquest estiu. Seran els dies 30 de juliol, 26 d’agost i 17 de setembre. Entre les novetats d’enguany, destaca el fet que una de les edicions, concretament la del 26 d’agost, es farà en dissabte i en format nocturn. Així ho han presentat aquest dimarts en roda de premsa el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, acompanyat del director de l’ens firal, Poldo Segarra. 'Lo Vermutet' del juliol comptarà amb els següents establiments participants: Bar del Canal, Bar restaurant XXL, Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala One i Xarcuteria-Carnisseria Porté. Aquest és el tercer any des que Fira de Mollerussa organitza aquesta activitat, nascuda de la mà d’un grup d’establiments amb l’objectiu de recuperar l’hora del vermut del diumenge a preus populars. 

En la seva intervenció, Segarra ha recordat que es tracta d’una activitat econòmica «que ha funcionat molt bé en els darrers anys tant pel que fa al nombre d’establiments participants com pel que fa a la resposta del públic». En aquest sentit, la primera cita amb 'Lo Vermutet' d’aquest estiu 2017 serà el pròxim diumenge dia 30 de juliol amb la participació de tretze locals, una participació que el director ha valorat com a prou important i amb noves incorporacions. Se celebrarà a partir de les 12.00 hores als jardins de la Casa Canal, un lloc que ja va acollir l’any passat l’edició del setembre i que enguany torna a ser el punt de trobada.

D’altra banda, ha explicat Segarra, 'Lo Vermutet' de juliol oferirà al voltant de les 4.000 tapes, si bé aquest estiu els preus seran d’1,5 euros tant la tapa com a la consumició de beure, pujant així 0,5 euros respecte dels preus dels anteriors anys, per tal d’ajudar a sufragar el cost de 'Lo Vermutet', alhora que limitar i afavorir la participació en el lloc on se celebra.

La convocatòria manté el ja tradicional concurs de tapes per tal d’incentivar la creativitat dels locals que participen, inclosa la novetat de l’any passat de premiar la més popular, és a dir, aquella que primer acabi existències. A més d’aquesta, on el públic és el jurat, es reconeixerà també la millor tapa i la de millor presentació. Altre dels clàssics de 'Lo Vermutet' és l’animació de la jornada amb actuacions musicals. En aquest apartat i per a l’edició del juliol, es comptarà amb el grup Fa1na i el Dj Mistery, així com amb Animació Disco Mòbil Dance Kids, per als més petits. 

 

La temporada d'estiu 2017 de 'Lo Vermutet' de la capital del Pla d’Urgell es completarà amb dues sessions més: una a l’agost i l’altra al setembre. Pel que fa a l’edició d’agost, l’organització prepara un format diferent, en dissabte i en horari nocturn, per al dissabte dia 26 d’agost a la nit al parc municipal; mentre que diumenge 17 de setembre a migdia, a la plaça de l’Ajuntament, serà la tercera i darrera convocatòria d’aquest estiu. Segarra ha manifestat que a l’hora de triar els emplaçaments d’enguany s’ha tingut en compte que siguin llocs adients per a un públic també familiar, a més d’espais amb ombres. El director ha opinat que els jardins de la Casa Canal així com el parc municipal són dos indrets que ja han acollit 'Lo Vermutet' en altres edicions anteriors i han funcionat molt bé, així com el que acollirà la tercera i darrera convocatòria, al setembre, i que serà la plaça de l’Ajuntament, un espai cèntric. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *