Torna el castahalloween de la Manreana parc. No t’ho perdis!

La Manreana parc tindrà a partir del dia 12 els espais tematitzats de castahalloween i ja han anunciat que es mantenen les activitats prèmium de: tombs en poni, scape room, laberint, visites a l’hort, corregrangers… però amb elements sorpresa relacionats amb la festa!

 

Seguint amb el calendari d’activitats extraordinàries per la Manreana parc els propers 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre tindrà lloc l’innovador castahalloween. L’activitat que està pensada en l’àmbit familiar, combina la tradició catalana de la castanyada, i l’americana de Halloween.

Les activitats més destacades d’aquests dies

Durant el dia

  • Taller de panellets, la tarda de la valentia i la festa de la castanyada

Durant la nit

  • Sopar
  • Bufet del Terror

Has de tenir molta gana per sopar en un menjador encantat, T’atreveixes?

  • La Granja del Terror. Quan arriba la nit a la nostra granja hi passen unes coses molt estranyes, tot es transforma!! Us trobareu un recorregut d’1 km on viuràs moments veritablement aterridors mentre intentes sobreviure entre els personatges que se n’han apoderat i que no t’ho posaran fàcil… Que tinguis sort!

La Manreana parc va obrir el passat mes de setembre i tancarà la temporada aquest mes d’octubre superant els 6.000 visitants. Ja es poden comprar les entrades a: lamanreana.com i conèixer al detall totes les seves activitats.

text