Sense Categoria

Surten a la llum els àudios dels terroristes del 17-A a la casa d’Alcanar

Avatar
  • setembre 11, 2018
  • 3 min read

Mohamed Hichamy al xalet d'Alcanar, en unes imatges del sumari de la investigació. | CatalunyaDiari.cat

 

Segueixen sortint nous detalls dels atemptats que van tenyir Catalunya de dol l'agost del 2017. Si fa uns dies van veure la llum els àudios de les declaracions de dos dels terroristes davant el jutge, ara el programa 'Espejo Público' d'Antena 3 ha publicat els àudios d'uns vídeos que van aparèixer a la càmera de fotos que es va trobar entre la runa del xalet d'Alcanar.

 

Aquests àudios, que figuren al sumari del cas, estan gravats tres dies abans que es produïssin els atemptats a Barcelona i Cambrils, quan els terroristes estaven fabricant els explosius pel que havia de ser un atemptat de major envergadura. En ells, es poden sentir com els gihadistes parlen en català, castellà i àrab i com amenacen a les seves futures víctimes.

 

«Al·là ens ha escollit per fer-vos plorar sang»

Als vídeos es pot veure com Mohamed Houli, Mohamed Hichamy, Younes Abouyaaqoub i Youssef Aalla s'alegren del que estan planejant i es dirigeixen directament a les persones que patiran l'atemptat: «Sereu enganyats, enemics d'Al·là! Això és perquè sapigueu que el musulmà té l'honor i la força amb el suport d'Al·là. Pel que fa a la humiliació i la mesquinesa és per vosaltres».

 

«La vida no ens importa res. Al·là ens ha escollit entre milions d'homes per fer-vos plorar sang, amb el permís d'Al·là», diu Hichamy. «Ens ha promès el paradís i per vosaltres l'infern. Esperu enemics d'Al·là», afegeix Youssef Aalla.

 

Amenacen els Mossos d'Esquadra

«Tot el que estem preparant amb el permís d'Al·là, us penedireu d'haver nascut, sobretot vosaltres Mossos d'Esquadra. Us esteu ficant en un merder, no sabeu on us poseu», diu Hichamy, mentre de fons se sent com Younes Abouyaaqoub i Youssef Aalla els insulten amb crits de «mal parits» o «cabrons».

 

 

Expliquen com fabriquen els explosius

A més de les amenaces als Mossos d'Esquadra i a les seves víctimes, també van explicant que són els explosius que estan fabricant i d'on han tret el material per fabricar-los: «Això és una granada de mà improvisada però que fa la seva feina. El pressupost de cada una no sé quan és perquè tot el que tenim l'he portat de la meva feina, de CONFORSA, i l'he treballat allà davant dels vostres aliats, que em veien com ho feia».

 

«Al·là amb els vostres diners ens prepara per matar-vos, o sigui el problema el teniu vosaltres no nosaltres. Amb el suport diví, cada gram d'aquest ferro se us ficarà als vostres caps o en els dels vostres fills o en la de les vostres dones. Amb el suport diví», acaba dient Mohamed Hichamy.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *