Territori impulsa les obres de millora a l’accés a Ivars de Noguera

Ivars de Noguera

Imatge d'arxiu d'Ivars de Noguera | Municipis Catalans

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat les obres de millora de l'accés cap a Ivars de Noguera, amb l'inici de la licitació dels treballs, per un import de 450.000 euros. Aquesta actuació consistirà en el tancament de l'actual rotonda partida de l'encreuament entre la C-26 i l'L-903 per afavorir la canalització i seguretat del trànsit.

 

Es preveu que les obres comencin la tardor vinent i tinguin un termini d'execució de tres mesos. La intersecció que es millorarà té actualment una tipologia de rotonda partida amb predomini dels sentits –est i oest – de la C-26. A l'oest connecta gairebé de forma immediata amb el pont sobre el Noguera Ribagorçana, que dona accés a Alfarràs; al sud hi ha una planta d'àrids i a la part nord comença la carretera L-903 d'accés al poble.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una rotonda de 40 metres de diàmetre exterior

Els treballs consistiran en la formació d'una rotonda tancada a partir de l'actual que tindrà 40 metres de diàmetre exterior, amb una calçada anular de 8 metres d'amplada. Comptarà amb quatre ramals, per a connectar amb la C-26 costat Algerri, amb l'L-903, la C-26 costat Alfarràs, i per accedir a la planta d'àrids. Les obres també inclouran la millora del ferm i la substitució dels junts de dilatació del pont sobre la Noguera Ribagorçana.

 

L'obra es complementarà amb les tasques prèvies de desviament de serveis afectats, l'adequació de la senyalització, la instal·lació d'enllumenat i les mesures d'integració en l'entorn com l'estesa de terra vegetal, les hidrosembres i les plantacions.

 

També et poden interessar…