El teixit emprenedor lleidatà continua creixent amb el cicle ‘Va de Networking’

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, acompanyat de la regidora de la Paeria de Lleida, Pilar Bosch i, el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, ha presentat i ha donat la benvinguda als participants en la tercera sessió del cicle ‘Va de Networking’ 2023, organitzada pels Punts d’Atenció Globalleida Segrià Sud i Municipi de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En què consisteix el cicle?

El cicle Va de Networking 2023 que va arrencar el passat mes de juny, amb les sessions organitzades pels PAG Segrià Nord i Noguera a Torrefarrera i pels PAG Garrigues i Pla d’Urgell a Les Borges Blanques, és una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en col·laboració amb els Punts d’Atenció Globalleida implicats en cada esdeveniment, que té com a objectiu establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

 

Aquest cicle està organitzat en 7 sessions de Networking dividits en diferents àmbits Territorials que apleguen tota la demarcació de Lleida. A més per cloure el cicle, s’organitzaran dues sessions de Networking finals. Una al Pirineu i una a la Plana, que es realitzaran al novembre, i que aglutinaran en dos grans networkings, a tots als participants de les 7 sessions anteriors.

 

Què es fa a les sessions?

Durant les sessions de treball, dinamitzades per Tàctica 360, es combinen els marcs teòrics amb pràctiques vivencials, exemplificant el que s’explica, fent intervenir diferents circuits alhora (visual, auditiu i emocional). En la seva intervenció, Jordi Verdú, ha destacat que aquestes jornades suposen també una oportunitat més per treballar en xarxa i en col·laboració amb les diferents entitats de promoció econòmica del conjunt del territori, i «aprofito per valorar aquest cicle formatiu de networking que s’ha celebrat avui, com un clar exemple dels beneficis de treballar en xarxa».

«A través de la xarxa de Punts d’Atenció GlobalLleida i el nostre catàleg de serveis, estem donant suport actiu a les empreses. Aquests Punts són portals d’accés a serveis especialitzats que poden ajudar a les empreses del conjunt del territori a créixer, innovar i competir, tant en l’àmbit local com en l’àmbit global. A través de la xarxa, no només estem fomentant la creació d’empreses, sinó que també estem compromesos a donar-los-hi les eines necessàries per tenir èxit en un món empresarial cada vegada més competitiu», ha explicat Verdú.