Tercera mort a Lleida per coronavirus

Mujer poniéndose una mascarilla

Imatge d'una dona posant-se una mascareta.  | Anna Shvets en Pexels

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous al vespre que en les últimes hores ha mort una altra persona amb coronavirus SARS-CoV-2a la demarcació de Lleida. Aquesta és la tercera mort en només tres dies. Es tracta d’una persona de 50 anys amb discapacitat que es trobava al seu domicili. Salut també confirma 12 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Del total de casos positius detectats a la demarcació des de l’inici de la pandèmia, 13 són residents de la residència d’Àger, 4 dels quals es troben ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars, i 28 estan relacionats amb el brot de l’autocar de l’Imserso.
 
 
Actualment, 40 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 22 es troben ingressats a Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 16 dels quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI; 10 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 9 de les quals estan estables a planta i 1 es troba a l’UCI; 3 persones estan ingressades en centres privats; 4 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.