El Tennis Lleida, escenari d’una de les proves del prestigiós Warriors Tour

El Club Tennis Lleida serà l’escenari d’un dels tornejos que formen part del prestigiós circuit Warriors Tour 2023. La cita, que es disputarà sota el nom de Warriors Tour Lleida, tindrà lloc del 10 al 18 de juny i va adreçada a les categories sub 10, sub 12, sub 14 i sub 16, tant masculines com femenines. El Warriors Tour és el circuit estatal de tennis juvenil amb més antiguitat d’Espanya, així com el primer a acollir la categoria benjamí, fins al punt que és tot un referent del tennis de base i any rere any compta amb les millors raquetes del panorama espanyol. Compta, a més, amb el suport de la Federación Española de Tenis, i ofereix una puntuació molt elevada, fet que propicia que compti sempre amb una participació molt alta. Sense anar més lluny, a la prova celebrada recentment a Saragossa –i en la que, a més, Maria Pardo, del CT Lleida, va ser campiona infantil– s’hi van aplegar 400 tennistes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En el cas de la cita lleidatana, el nombre de participants potser no seran tan alt, però el que sí que està garantit és el nivell del torneig.
Un torneig que es posarà en marxa amb la fase prèvia, prevista del 10 al 13 de juny, i que donarà pas a les fases finals, programades del 14 al 18 de juny i que comptaran amb 24 jugadors/es per categoria. Les proves del circuit tenen la particularitat que ofereixen unes prèvies amb molta capacitat, amb la qual cosa es preveu que hi hagi força participants no només del club amfitrió, sinó de tennistes provinents d’altres clubs lleidatans.

 

En aquest sentit, cap recordar que les inscripcions romandran obertes fins al 5 de juny a les 20.00 hores, i que es poden formalitzar via online a la web del torneig (https://warriorstour.org/), on també hi ha disponible tota la informació. El sorteig es farà el 7 de juny. La cita del CT Lleida serà la cinquena d’un circuit que, fins al moment, ha passat per Madrid, Sevilla, Alacant i Saragossa, i que després de Lleida viatjarà novament per Madrid, Gijón, A Coruña, Tenerife, Castelló, Salamanca, Tarragona i Valencia, per acabar al mes de setembre amb el Master que es disputarà a la JC Ferrero Equelite de Villena, a Alacant.

 

Fent una mica d’història, el Warriors Tour es va posar en marxa l’any 2006 amb l’objectiu d’esdevenir un circuit per als joves talents del tenis. D’inici es va destinar únicament a la categoria sub 15, tant masculina com femenina, però arran de la bona acceptació que va tenir, es va ampliar i reorganitzar en les categories sub 10, sub 12 i sub 14. A més, l’any 2021, quinze anys després del seu inici, va incorporar també la categoria sub 16 (cadet), amb la qual cosa des d’aquell moment abasta totes les categories de competició de base.