‘Tempus’ un espectacle per a tota la família arriba al CaixaForum de Lleida

El CaixaForum Lleida acollirà l’espectacle familiar ‘Tempus’ els dissabtes 24 de febrer i 2 de març, a les 18 hores. Aquesta producció de la companyia ‘El que ma queda de teatre’ presenta la història d’en Klaus, un vell rellotger que es converteix en el director d’una orquestra peculiar. L’espectacle, dissenyat per a públics a partir de cinc anys, se centra en el taller d’en Klaus, ambientat en un món de rellotges on el temps aparentment s’atura.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La companyia ‘El que ma queda de teatre’, amb membres originaris de Santa Coloma de Gramanet i amb una trajectòria des de l’any 2001, destaca per la creació d’espectacles que combinen el teatre amb altres disciplines artístiques com la música, titelles, circ i màgia. ‘Tempus’ s’uneix a altres produccions notables de la companyia, com ‘Puig i Fontanals, carters professionals’ (2011), ‘Els secrets de Mr. Stromboli’ (2014) i ‘Antipasti’ (2018).

Aquesta proposta, inserida dins de la programació adreçada al públic familiar de CaixaForum Lleida, busca oferir una varietat d’espectacles i activitats culturals innovadores, incloent-hi música, dansa, titelles, tallers i obres teatrals. Amb l’objectiu de proporcionar una experiència cultural de qualitat per a totes les edats, la programació del CaixaForum Lleida es consolida com a referència en el panorama cultural local.