Sense Categoria

La xarxa s’indigna amb ‘Al Rojo Vivo’ per posar en perill un reporter

Avatar
  • setembre 12, 2019
  • 2 min read

'Al Rojo Vivo' criticat a les xarxes socials per un polèmic vídeo | La Sexta

 

El programa 'Al Rojo Vivo' està en el punt de mira per posar en perill la vida d'un treballador. A causa dels temporals patits aquesta setmana, el programa d'Antonio Ferreras ha fet un especial seguiment dels desperfectes que estan provocant les pluges. Per demostrar les conseqüències, La Sexta ha situat un periodista enmig d'una riuada molt perillosa.

 

El programa presentat per Antonio Ferreras ha volgut estar dins de la notícia, fins al punt de ficar a un reporter just en mig d'una perillosa riuada. El periodista, ben equipat, s'ha endinsat a l'aigua per explicar la situació dels forts aiguats caiguts a Cieza, Múrcia. La perillositat ha començat quan la riuada ha començat a ser perillosa, les imatges han capturat com al reporter li arribava l'aigua pels genolls. Les xarxes socials han criticat durament La Sexta per aquesta acció.

 

El 112 avisa del perill

El compte oficial de Twitter del 112 de la Regió de Múrcia també ha manifestat el seu malestar, dient que: «Potser posar en risc al reporter no sigui la millor idea. Si us plau, evitem les situacions de risc. Les riuades no avisen i poden matar». Està clar que el reporter, sempre amb el seu consentiment, ha posat massa en perill la seva vida. Afortunadament no ha passat res, ni s'ha hagut de patir més de l'habitual.

 

 

També et pot interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

ACN

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *