Edició 2020

El telefèric de la Vall Fosca inicia la temporada aquest dissabte

  • juny 28, 2018
  • 2 min read

Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici | Vall de Boí

 

El telefèric, que dóna un accés únic i singular al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la Vall Fosca, al Pallars Jussà, arrenca la temporada el proper dissabte 30 de juny. Únic a la zona sud dels Pirineus, el telefèric de la Vall Fosca, per on l’any passat van passar més de 20.000 persones, estarà actiu cada dia de les 8.00 i fins a les 19.00 hores durant els mesos de juliol i agost, i de les 8 h i fins a les 18 h, al setembre. Aquest any es consolida el tiquet conjunt Telefèric + Museu, que inclou el viatge d’anada i tornada amb el telefèric i la visita al Museu Hidroelèctric de Capdella, i que es va implantar al 2017.

 

Com cada any s’oferirà servei de bars i restaurant: al peu del telefèric, Vall Fosca 1.750 i a l’arribada a Estany Gento, Telefèric 2.200. El telefèric serà també el protagonista del III Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus, que se celebrarà del 12 al 15 de juliol, i que inclou en el seu programa, activitats vinculades amb el telefèric i amb el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, com una caminada per la via verda del Carrilet que enllaçarà amb la Vertical Cabanera (cronoescalada al Montsent de Pallars) o una sortida nocturna amb observació de les estrelles i sopar inclosos, a Estany Gento. 

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici aposta un any més, per obrir el seu centre d’informació a la cota 2.200 a Estany Gento, on es podrà visitar l’exposició permanent, rebre informació i participar en les visites guiades de l’entorn que s’hi ofereixen. Com a novetats, el Parc ha incorporat més visites guiades en aquesta zona. D’una banda el Tastets de natura, que per un un euro, ens ajudaran a conèixer millor l’entorn d’Estany Gento. I de l’altra, s’ofereixen rutes guiades als estanys de la Vall Fosca, que s’hauran de reservar i ens permetran fer un itinerari per veure alguns dels estanys que es troben en aquesta zona.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.