El Teatre del Talión de Lleida celebra el seu 25è aniversari amb l’estrena ‘Casa de Togues’

Dins del marc de la festivitat de Sant Ramon de Penyafort, patró dels advocats, la companyia lleidatana Teatre del Talión va commemorar l’aniversari al teatre de l’Escorxador amb aquesta nova producció, sota la direcció d’Emili Baldellou, el que fos primer director del grup. L’obra s’inspirà en una adaptació de ‘Conte de Nadal’ de Charles Dickens, que transporta la història original al món dels tribunals i l’advocacia.

Aquesta comèdia musical va comptar amb la participació de diferents membres de la companyia, advocats debutants com a actors i veterans que han reprès els seus rols per a l’ocasió. El Teatre del Talión va aconseguir reproduir amb exactitud l’ambient dels jutjats del Canyeret, a través d’una gran escenografia, impulsant a l’espectador a aquesta nova realitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La companyia de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia reprendrà la representació de l’obra el pròxim 16 de febrer a les 19h. al Teatre de l’Escorxador. En aquesta ocasió, l’espectacle serà íntegrament solidari en suport al projecte ‘Construyendo Sueños’, liderat pel pare Rafael de Sivatte, missioner jesuïta a El Salvador. La recaptació s’invertirà en l’educació de nenes i nens del país.