Categories: Lleida

El Teatre Municipal de l’Escorxador celebra els 25 anys

Aquest mes, la ciutat de Lleida celebra el 25è aniversari del Teatre Municipal de l’Escorxador, un emblemàtic espai cultural inaugurat oficialment el 26 de febrer de 1999. Per commemorar aquest espai, la Regidoria de Cultura ha organitzat un cap de setmana ple d’activitats per a totes les edats els dies 24 i 25 de febrer.

Una iniciativa destacada per celebrar aquest quart de segle d’existència és l’oferiment d’entrades gratuïtes als lleidatans i lleidatanes nascuts l’any 1999 per als espectacles de LaTemporada programats al Teatre Municipal de l’Escorxador al llarg de 2024. Aquesta acció pretén acostar la cultura a la joventut i compartir el llegat cultural d’aquest espai amb aquells que compleixen 25 anys aquest any.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El dissabte 24 de febrer, l’Escorxador acollirà l’espectacle ‘Pongo’, una peça d’humor protagonitzada per Judit Martín, Alba Florejachs i Mónica Ballesteros. L’entrada general serà de 18 €, mentre que els Amics/es de LaTemporada podran gaudir d’un preu reduït de 16 €. El públic està convidat a portar objectes sense utilitat, absurds i sense gust, coneguts com a ‘pongo’, per participar activament en aquest espectacle d’improvisació.

El diumenge 25, la proposta serà ‘The Sad-Man Method’, una peça de dansa contemporània de Carla Sisteré amb elements de teatre físic i tocs de comicitat. L’activitat començarà a les 11 h i serà gratuïta. Seguidament, a les 12 h, es durà a terme un vermut popular obert a tothom al pati d’Esteve Cuito per celebrar l’aniversari de l’equipament.

A la tarda, la dansa contemporània continuarà amb l’espectacle infantil ‘Terra’, presentat per la companyia SilverDropsDansa dins del cicle Amb la tribu. Aquesta peça, adreçada a nens de més de 3 anys, ofereix una experiència visual estimulant. Les entrades tindran un preu de 10 € per a l’entrada general i 6 € per als Amics/es de LaTemporada.

El Teatre Municipal de l’Escorxador s’ha convertit en un punt de referència per a les arts escèniques a Lleida, oferint també l’Aula de Teatre, el Cafè del Teatre, la seu de l’Associació de Veïns Templers-Escorxador i l’Escola Bressol Municipal El Rellotge.

Sara Escrivà

Recent Posts

Desmantellat un punt de venda de cocaïna a Mollerussa

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a Mollerussa un home, de 52 anys, com…

2 hores ago

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

15 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

15 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

3 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago