Articles

Tavascan acull una nova edició de la cursa Alt Pallars Certascan

  • febrer 12, 2016
  • 2 min read
Tavascan acull una nova edició de la cursa Alt Pallars Certascan
Tavascan acull una nova edició de la cursa Alt Pallars Certascan

Tavascan acull una nova edició de la cursa Alt Pallars Certascan| Redacció – Fotografia: Tavascan

 

L’estació d’alta muntanya de Tavascan viurà el proper 21 de febrer una de les proves més atractives del moment per la seva singularitat i la bellesa del recorregut: la cursa Alt Pallars – Certascan 2016. Els interessats ja s’hi poden apuntar a través del web agrupe.cat.

 

  

Aquesta és la primera cursa d’esquí de muntanya competitiva de les cinc proves catalanes FEEC-Millet que es viuran aquest hivern al Pirineu i té diferents recorreguts, segons cada categoria. El recorregut de la modalitat competitiva inclou l’ascens a dos dels cims més característics de la zona com són el Campirme i la Tuca de la Cima. Aquesta modalitat també es combina amb l’ascens a diferents canals singulars.

  

 

  

També hi ha una altra modalitat popular (no competitiva) pels nous adeptes d’aquesta disciplina que es vulguin iniciar. En aquest cas, s’ha dissenyat un recorregut que consisteix en la pujada a aquests dos cims per una carena molt espectacular i en un entorn balisat.

  

 

  

Els interessats a participar-hi es poden inscriure a través del web agrupe.cat fins el 17 de febrer.

  

 

  

Aquesta cursa està organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i compta amb el suport i la col·laboració de l’Estació de Tavascan

 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.