Tàrrega renova el paviment del recinte de les piscines municipals d’estiu

L’Ajuntament de Tàrrega realitza aquests dies un nou lot de treballs de millora a les piscines municipals d’estiu, al Parc Esportiu. Es tracta de la segona fase de renovació del paviment de les anomenades platges del recinte. El conjunt d’obres, amb un pressupost d’adjudicació de 60.962 euros, consisteix a retirar les lloses malmeses, sanejar la base i substituir el ferm amb un nou enrajolat de gres antilliscant.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
300x600-neu

És previst d’actuar en una superfície total de 557 metres quadrats. A més del nou paviment també es col·locarà una membrana impermeabilitzant per assolir un drenatge eficient. En tot el perímetre del nou enrajolat es realitzarà una implantació de gespa per tal de deixar el recinte en bones condicions una vegada enllestides les millores.

La Regidoria d’Urbanisme ha adjudicat els treballs a l’empresa Natur Grup Immshop SL amb un termini d’execució de dos mesos. Així, les instal·lacions estaran novament a punt de cara a la seva reobertura aquest mes de juny. Les piscines municipals d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, es van construir l’any 2006. Des de llavors, s’ha procedit a fer tasques de manteniment substituint les rajoles de les platges deteriorades per l’ús. En aquest sentit, l’any passat ja es va efectuar una primera fase de renovació de paviment en una superfície de 340 metres quadrats i la instal·lació de noves dutxes mitjançant una inversió de 48.300 euros.