Sense Categoria

Bona idea: Tàrrega reaprofitarà l’aigua de la piscina d’estiu per omplir la coberta

LleidaDiari
  • setembre 1, 2022
  • 2 min read

L'Ajuntament de Tàrrega reaprofitarà l'aigua de les piscines d'estiu una vegada finalitzi la present temporada de bany el diumenge que ve. Així, dilluns es transvasarà l'aigua cap a la piscina coberta per omplir el vas gran de les instal·lacions.

 

Aquesta operació suposarà un estalvi aproximat d'uns 400.000 litres d'aigua en un moment de sequera important arreu del país. En concret, es reutilitzarà la meitat de l'aigua de les piscines d'estiu (l'altra meitat s'hi deixarà com de costum durant tot l'hivern), quantitat més que suficient per tornar a posar en servei el vas gran de la piscina coberta després dels treballs de manteniment que s'han fet a l'agost.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Tàrrega reaprofitarà l'aigua de la piscina d'estiu per omplir el vas gran de la coberta | LleidaDiari.cat

 

Acció sostenible

Es preveu que el vas gran de la piscina coberta pugui entrar en servei el dimecres 7 de setembre. Tot i això, les instal·lacions de la piscina coberta ja es reobriran de nou al públic a partir de dijous posant a l'abast el vas mitjà i el vas petit (amb jacuzzi), els quals ja estan a piscines, situades contiguament. Gràcies a aquesta acció sostenible, la capital de l'Urgell també s'estalviarà a curt termini de tractar de nou l'aigua de la piscina coberta, ja que encara romandrà perfectament clorada.

 

És la primera vegada que Tàrrega du a terme una iniciativa d'aquestes característiques, la qual ve motivada per l'excepcional sequera que pateix el país. D'altra banda, el recinte de les piscines d'estiu també s'adaptarà la setmana que ve per acollir activitats de FiraTàrrega 2022, fet que obliga a cloure la temporada de bany diumenge. També es recorda que mentre s'han fet tasques de manteniment a la piscina coberta les persones abonades han gaudit d'accés a les piscines d'estiu per continuar practicant natació.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *