Sense Categoria

L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa la seva ‘app’ oficial

Avatar
  • maig 8, 2019
  • 3 min read

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Tàrrega ha posat aquest dimarts en marxa la seva APP oficial per a dispositius mòbils, una nova eina de comunicació àgil i directa entre el consistori i la ciutadania. Els usuaris que es descarreguin l'aplicació podran estar al dia de l'actualitat municipal a través del mòbil o la tauleta consultant els apartats de notícies, agenda d'activitats i avisos.

 

L'app ja es pot descarregar de forma gratuïta en versió Android i iOS des de les plataformes Play Store i App Store, amb la referència 'Ajuntament de Tàrrega'. Mitjançant aquest nou canal de comunicació també s'enviaran alertes immediates per estar al cas de les incidències de darrera hora.

 

A més, els usuaris podran marcar els seus interessos i rebre notificacions cada cop que es generin novetats d'agenda o notícies. També pel que fa a l'agenda d'actes, l'aplicació geolocalitzarà la posició del dispositiu mòbil i indicarà com arribar al destí on es desenvolupa l'activitat.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Bústia d'incidències

Així mateix, l'APP de l'Ajuntament de Tàrrega accentua la participació ciutadana i permet als usuaris posar-se en contacte amb el consistori per a comunicar incidències detectades: des d'un fanal fos, un element de mobiliari urbà malmès o una mascota extraviada, per exemple. Es tracta d'una forma ràpida i directa de reportar anomalies. Els usuaris hauran d'assenyalar el tipus d'incidència i la ubicació geogràfica amb l'opció d'adjuntar una imatge. Alhora es demanaran les dades de contacte per poder comunicar el seguiment i la resolució de la incidència per part dels tècnics municipals.

 

Altres APP's d'interès municipal

Una altra de les funcionalitats de l'APP és un apartat que permet accedir a altres aplicacions d'interès: l'emissora municipal Ràdio Tàrrega; Decesia, que informa de les defuncions produïdes al municipi; i VoluntariApp, que posa en contacte persones amb ganes d'ajudar en l'entorn social i comunitari. L'Ajuntament de Tàrrega ha impulsat la seva APP oficial mitjançant l'empresa Useit – Semic, que ha desenvolupat tota la solució.

 

La nova eina es posa en marxa els dies previs a la celebració de la Festa Major, el programa de la qual també s'hi pot consultar. L'APP se suma a l'estructura de canals de comunicació de l'Ajuntament de Tàrrega, el qual també disposa del web www.tarrega.cat, el butlletí Info TRRG, l'emissora municipal Ràdio Tàrrega i presència a les principals xarxes socials.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *