Tàrrega organitza un acte solidari contra el càncer infantil

Cartell de l'esdeveniment

Tàrrega se solidaritza amb el càncer infantil | LleidaDiari.cat

Tàrrega impulsa un nou acte benèfic en favor de la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn i comptarà amb una àmplia participació de l'àmbit comunitari i social.

 

Es tracta d'una xocolatada solidària que tindrà lloc el divendres 14 de febrer, a les 18.00 hores de la tarda, a la plaça del Carme. La convocatòria es desenvoluparà la vigília del Dia Internacional contra el Càncer Infantil (15 febrer) i vol ajudar a recaptar fons destinats a la investigació de la malaltia a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Encesa dels brolladors de la Font del Pati il·luminats de groc

En el decurs de l'acte, a les 18.45 hores de la tarda, també es farà l'encesa dels brolladors de la Font del Pati il·luminats de groc, el color que distingeix la solidaritat contra el càncer infantil. «Volem donar visibilitat a la lluita contra la malaltia i expressar el suport a les famílies que hi fan front», afirma el regidor de Ciutadania i Educació, Xavier Rossell–Aparicio. L'edil també agraeix la ràpida i plena implicació de les escoles de Tàrrega a l'hora de secundar la proposta.

  

  

A la xocolatada solidària, hi col·laboren tots els centres educatius de primària i secundària del municipi (Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, Maria Mercè Marçal, Escola Pia, Vedruna Tàrrega, Escola Alba, Manuel de Pedrolo, Alfons Costafreda), les tres llars d'infants (La Pau, El Niu i Sant Eloi) i l'Associació d'Amics dels Escoltes de Tàrrega. D'aquesta forma, la capital de l'Urgell posarà de manifest l'aliança de tota la comunitat educativa per fer front al càncer infantil i solidaritzar-se amb les persones que el pateixen.

 

Les polseres Candela

Val a dir que les AMPES de les escoles de Tàrrega s'han unit recentment a un altre projecte contra el càncer infantil, les polseres Candela, que van posar a la venda durant la darrera festa dels Tres Tombs. La idea va sorgir quan es diagnosticà la malaltia a dos alumnes de 4 i 10 anys de l'escola Jacint Verdaguer. Les AMPES s'hi van bolcar i les polseres Candela van rebre molt bona resposta per part de la ciutadania.

 

També et poden interessar…