Comarques

Oferta de feina: La ciutat lleidatana que busca 3 policies locals

Les bases es faran públiques durant aquest mes de febrer

Marta Romera
  • febrer 6, 2023
  • 3 min read
Oferta de feina: La ciutat lleidatana que busca 3 policies locals

L’Ajuntament de Tàrrega convocarà durant aquest mes de febrer un procés selectiu per cobrir tres places d’agent de la Policia Local. En aquest sentit, la Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana l’oferta pública d’ocupació de l’any 2023, la qual inclou les esmentades places a cobrir en règim de funcionari de carrera. La capital de l’Urgell continuarà garantint així la presència policial al carrer durant les 24 hores del dia, amb patrulles de vigilància de dia i de nit. Amb les tres incorporacions, Tàrrega podrà mantenir els actuals efectius del cos davant la jubilació prevista d’un agent i de dues altres vacants d’agents que es traslladaran a altres municipis.

La plantilla de la Policia Local de Tàrrega, integrada actualment per 16 persones, compta amb un subinspector, dos caporals i 13 agents. Val a dir que també és prevista una promoció interna per nomenar un tercer caporal. Es preveu que, un cop resolt el procés selectiu, els nous agents es puguin incorporar a la plantilla abans de l’estiu. La regidora de Governació, Núria Robert, assenyala que «el manteniment dels efectius de la Policia Local esdevé una línia d’acció prioritària. Tàrrega apostem una vegada més per la consolidació dels serveis en matèria de seguretat ciutadana i regulació del trànsit».

 

El consistori informarà molt aviat de la convocatòria oficial de les bases que regularan el concurs-oposició. Val a dir que en l’anterior procés selectiu, resolt l’any 2021 per cobrir quatre places d’agent, s’hi van presentar inicialment un total de 160 persones, fet que va obligar a desenvolupar les proves teòriques a la pista gran del pavelló poliesportiu. D’altra banda, i pel que fa al parc mòbil de vehicles, la Policia Local de Tàrrega disposa actualment de 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *