Sense Categoria

Tàrrega obrirà una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada a serveis socials

LleidaDiari
  • octubre 11, 2021
  • 3 min read
Tàrrega obrirà una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada a serveis socials

L'Ajuntament de Tàrrega disposarà d'una nova oficina d'atenció ciutadana dedicada específicament a serveis socials. La Junta de Govern Local ha aprovat en aquest sentit la formalització d'un contracte d'arrendament d'un local ubicat a la cantonada dels carrers de Sant Pelegrí i Pau Ferran, al barri del Cor de Maria, al sector nord de la ciutat.

 

Es tracta d'unes instal·lacions de planta baixa que ocupen una superfície de 386 metres quadrats i que el consistori preveu obrir al públic abans de finalitzar el present any. L'espai, de titularitat privada, requerirà una mínima inversió per ser habilitat com a lloc de treball, ja que recentment fou usat per la Generalitat de Catalunya com a oficina del Departament d'Agricultura.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En aquest sentit, el local compta amb una desena de despatxos i sales a més d'una àmplia zona de recepció amb taulell. El contracte d'arrendament, fruit d'un concurs públic, té una durada de 10 anys.

Tàrrega obrirà una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada a serveis socials

Tàrrega obrirà una nova oficina d’atenció ciutadana dedicada a serveis socials | LleidaDiari.cat

 

La distribució del local s'adequa a les necessitats de l'Ajuntament

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha destacat que «la distribució del local s'adequa a les necessitats de l'Ajuntament i tan sols cal dotar-lo de nou mobiliari i il·luminació led per fer-lo més modern i funcional».

 

Així mateix, la primera edil ha apuntat que la posada en marxa de la nova oficina de serveis socials al carrer de Sant Pelegrí «contribuirà a descentralitzar equipaments municipals i dinamitzar en aquest cas el barri del Cor de Maria, al nord del nucli urbà». També s'ha de recordar que molt a prop d'aquest immoble, en concret al carrer de Gabriel de Tàrrega, la ciutadania té a l'abast una àmplia zona d'aparcament gratuït.

 

Les regidories que es traslladaran a la nova oficina són Acció Social Associativa i d'Intervenció, Habitatge, Igualtat i Salut. En aquest punt, els tècnics corresponents hi tindran el seu lloc de treball i atendran les persones usuàries de les diverses àrees esmentades.

 

Entre altres avantatges, la posada en marxa del nou equipament ajudarà a evitar cues a la planta baixa de la Casa Consistorial, on l'Oficina d'Atenció Ciutadana comparteix espai, per exemple, amb l'Oficina Local d'Habitatge. La planta baixa que llogarà el consistori al barri del Cor de Maria gaudeix també de molta il·luminació natural, ja que compta amb un ampli pati interior. L'accés a la zona de recepció es farà des del carrer de Sant Pelegrí, 76.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *