Comarques

Tàrrega inicia la construcció de l’àrea per practicar atletisme

Els treballs, que suposen una inversió de 99.926 euros, es duen a terme en un terreny municipal de 15.800 metres quadrats

Marta Romera
  • desembre 28, 2022
  • 2 min read
Tàrrega inicia la construcció de l’àrea per practicar atletisme

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat les obres de construcció de l’àrea dedicada a la pràctica de l’atletisme. Els treballs, executats per l’empresa Arrufat SA, suposaran una inversió de 99.926 euros. La capital de l’Urgell fa realitat així el projecte més votat en el darrer procés de pressupostos participatius, que compta amb una partida financera pròpia. L’espai d’atletisme s’habilita dins la zona del Parc Esportiu, al costat del pavelló i el camp petit de futbol. L’àmbit de l’actuació comprèn una parcel·la de titularitat municipal que ocupa una superfície total de 15.800 metres quadrats, delimitada pel riu Ondara, el carrer de Joan Brossa, el passeig del Parc Esportiu i l’avinguda de la Ronda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les tasques han començat amb el desbrossament i l’esplanació del terreny. Tot seguit es procedirà a construir un circuit de 7 metres d’amplada que comptarà amb una anella interior de 400 metres de traçat. El paviment, de 10 centímetres de gruix, serà de tot-u artificial, revestit amb una capa de sauló de 5 centímetres.

 

El recinte presentarà un lleu pendent per facilitar l’evacuació de les aigües pluvials. El projecte també contempla la dotació de lluminàries mitjançant la instal·lació de dues columnes de 15 metres d’alçada amb un projector tipus LED en cadascuna. Tàrrega guanyarà, per tant, un nou equipament que potenciarà la pràctica de l’activitat física entre la població i que contribuirà a ampliar el ventall de serveis disponibles al Parc Esportiu. El termini previst d’execució de les obres és de quatre mesos.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *