Tàrrega habilita llocs d’estacionament amb una durada màxima de 10 minuts

Imatge d'una de les noves zones habilitades a Tàrrega

Tàrrega habilita llocs d’estacionament amb una durada màxima de 10 minuts | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ha habilitat al carrer de Torras i Bages dues places d'estacionament de vehicles, amb durada màxima limitada a 10 minuts, per a ús exclusiu dels veïns residents als carrers vianalitzats del centre.

 

Els dos llocs s'han senyalitzat de color vermell (per als veïns del carrer d'Agoders) i de color verd (per als veïns dels carrers del Carme, Santa Anna, Santa Maria i Sant Antoni Maria Claret). La mesura constitueix una alternativa d'accessibilitat per als veïns residents arran de la recent activació d'una pilona mòbil a l'extrem del carrer del Carme, la qual limita l'accés de vehicles per a potenciar la vianalització del centre.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Cal demanar de forma prèvia a l'ajuntament un distintiu especial

Aquesta pilona és idèntica a les que es van col·locar el passat estiu a la plaça Major en el marc de la reforma de l'espai. Els veïns residents als esmentats carrers poden deixar el seu vehicle a les dues places de Torras i Bages per a usos de càrrega i descàrrega particular. Cal demanar de forma prèvia a l'ajuntament un distintiu especial que s'ha de posar en un lloc ben visible del vehicle.

 

En paral·lel, als veïns amb mobilitat reduïda se'ls facilita un comandament que permet abaixar la pilona en qualsevol moment del dia. Val a dir que la pilona del carrer del Carme també roman abaixada de 7 a 11h i de 14 a 17:30h per a facilitar la càrrega i descàrrega comercial. Tàrrega ha apostat d'uns anys ençà per la vianalització dels indrets més emblemàtics del centre, com així queda palès en la recent adequació de la plaça Major.

 

També et poden interessar…