Comarques

Targarins: Nou concurs per decorar els aparadors de locals tancats per Sant Jordi!

Adreçat a qualsevol major d'edat que vulgui participar

Mar Laborda
  • març 1, 2023
  • 3 min read
Targarins: Nou concurs per decorar els aparadors de locals tancats per Sant Jordi!

L’Ajuntament de Tàrrega impulsa una nova iniciativa en el marc de la campanya “Reobrim els locals buits”, l’objectiu de la qual és dinamitzar els establiments comercials tancats de la ciutat. Així, la Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega ha publicat les bases de la primera edició de la mostra-concurs d’aparadors dissenyats per artistes amateurs del territori amb l’objectiu de decorar els aparadors dels locals comercials desocupats per Sant Jordi. Amb aquesta acció, el consistori pretén donar a conèixer les possibilitats que ofereixen els establiments en desús cedits a l’Ajuntament i alhora donar visibilitat als artistes no professionals de Tàrrega i rodalia.

La convocatòria s’adreça a totes les persones majors de 18 anys sense formació o experiència professional ni en el disseny d’aparadors ni com a artistes professionals que resideixin a Tàrrega, la comarca de l’Urgell o estudiïn a l’Escola d’Art Ondara o en algun centre de belles arts de la zona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les propostes s’hauran de lliurar entre el dilluns 27 de febrer i el divendres 31 de març presentant una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tàrrega. La regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica o els regidors en qui delegui, un professor/a o membre representant de l’Escola d’Art Ondara, un representant d’alguna entitat local vinculada amb el món de les belles arts i un representant de Foment Tàrrega exerciran de jurat. El disseny s’ha d’inspirar en motius relacionats amb la diada de Sant Jordi o la primavera.

 

Els treballs més ben puntuats pel jurat romandran exposats des de mitjans d’abril fins a la primera meitat del mes de maig. De la mateixa manera, totes les persones que participin en la mostra-concurs i obtinguin una puntuació mínima, podran participar de manera gratuïta a la pròxima edició de la Fira dels Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega, que se celebrarà del 8 al 10 de desembre de 2023.

Els dissenys presentats poden utilitzar lliurement qualsevol tècnica artística plàstica i se’n valorarà la creativitat, l’originalitat, l’atractiu visual i la qualitat estètica. També es tindrà en compte la capacitat de comunicar la temàtica de forma clara i efectiva, el seu impacte emocional i l’ús de materials reciclats o sostenibles. 

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *