Tàrrega celebrarà la nit de la Castanyada amb un doble concert gratuït

Imatge de Banda Neon

Imatge de Banda Neon | LleidaDiari.cat

 

Tàrrega es prepara per celebrar una altra nit tradicional de Castanyada amenitzada amb música alegre i festiva. La Regidoria de Cultura enllesteix els preparatius d'una vetllada integrada per un doble concert a càrrec de les agrupacions Her Majesty i Banda Neon. La proposta tindrà lloc el dimecres 31 d'octubre, a partir de les 23.00 hores de la nit, a l'Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat). Com de costum, l'entrada serà gratuïta i s'oferirà al públic un tast de castanyes, tal com marca la tradició de tan assenyalada data.

Her Majesty

Her Majesty | LleidaDiari.cat

 

  

  

El quartet Her Majesty és originari de Tàrrega i, tot i la joventut dels seus components, ja porta sis anys de fructífera trajectòria. El seu nom, inspirat en una de les cançons dels Beatles, és tota una declaració de principis, ja que el seu repertori pren com a referència el cançoner del cèlebre grup de Liverpool. Si bé en els seus concerts fan un ampli repàs d'estils i registres amb el propòsit de transmetre a l'audiència el seu pop-rock fresc i vitalista. Per la seva part, el combo Banda Neon és especialista en versions de música disco dels 80 i pop-rock d'actualitat. El quintet gironí també conrea cançons representatives de la rumba i el reggaeton, oferint així un espectacle volcànic de gran èxit.

 

La Temporada de teatre a Tàrrega

D'altra banda, cal destacar que La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua aquest dissabte 27 d'octubre de la mà del tàndem format per Agnès Mateus i Quim Tarrida. La companyia oferirà la peça titulada «Rebota, rebota y en tu cara explota», la qual transmet una ferotge denúncia contra la xacra de la violència de gènere. Emmarcat dins les noves tendències escèniques, el muntatge també planteja al públic una aguda reflexió sobre la passivitat amb què reacciona la societat davant aquests fets. «Les dones no 'perden' la vida, a les dones les assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom». Així de clar s'expressen els creadors d'aquesta proposta teatral reivindicativa i demolidora amb què es vol dir «prou» a la violència masclista.