Tàrrega celebra la seva 18a Nit de l’Esport

Tàrrega celebra la seva 18a Nit de l’Esport el pròxim dissabte 13 de juliol, un esdeveniment anual que reconeix les persones i entitats que han destacat en l’àmbit esportiu a la ciutat. Organitzada per la Regidoria d’Esports, la gala que tindrà lloc al Teatre Ateneu a partir de les 20:45 hores, homenatjarà tant a individuals com a equips que han destacat durant la darrera temporada.

Aquest any, la cerimònia contempla l’entrega de 23 premis a esportistes i equips nominats pels diferents clubs esportius de Tàrrega. Aquests reconeixements inclouen 12 guardons individuals i 11 per equips, incloses categories diverses que van des de l’atletisme fins a l’hoquei, reflectint la varietat i la riquesa de l’activitat esportiva local.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A més dels premis regulars, també es lliuraran 11 accèssits especials distribuïts en tres categories principals: projecció esportiva, trajectòria i resultats, i aniversaris d’entitats. Així, es reconeixerà tant el potencial emergent dels joves talents com la dedicació dels veterans de l’esport, així com els èxits continuats dels clubs i associacions que compleixen anys a la ciutat.

La Nit de l’Esport de Tàrrega no només celebra l’èxit esportiu sinó també fomenta la cohesió social i la promoció de valors positius a través de l’activitat física. Es preveu una vetllada emocionant, amb la participació d’esportistes destacats, entrenadors, dirigents i aficionats que encomanaran un ambient de celebració i reconeixement a tots els qui fan possible la vibrant escena esportiva de Tàrrega.