Sense Categoria

Tàrrega aprova la convocatòria per cobrir 5 places d’agent a la policia local

Avatar
  • agost 5, 2019
  • 2 min read

Imatge de la policia local de Tàrrega | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en Junta de Govern Local l'oferta publicació d'ocupació per a l'any 2019, que inclou cinc places d'agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. El procés selectiu, les bases del qual es faran públiques durant els dies vinents, serà per concurs-oposició.

 

Amb la incorporació dels cinc nous agents, la plantilla del cos passarà de 14 a 19 efectius (16 agents, dos caporals i un sotsinspector). Val a dir que una de les places convocades també cobrirà la vacant deixada el passat mes d'abril per un agent que s'acollí al decret estatal de jubilació avançada a l'edat de 59 anys.

 

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha manifestat que la consolidació de la plantilla de la Policia Local és una de les prioritats del consistori en matèria de governació i seguretat. «Completar els efectius policials en règim de personal funcionari suposarà un reforç significatiu del cos, el qual desenvolupa una gran tasca de servei a la ciutadania», ha afirmat l'alcaldessa.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Llum verda al procés selectiu per cobrir una plaça vacant de tècnic en educació social

D'altra banda, la Junta de Govern Local també ha donat llum verda al procés selectiu per cobrir una plaça vacant de tècnic/a en educació social mitjançant concurs-oposició, en règim de personal laboral temporal i adscrita a l'Àrea d'Acció Social, Igualtat, Salut i Habitatge.

 

Les bases també es publicaran pròximament. La mesura permetrà desenvolupar a Tàrrega un model d'atenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya anomenat SIS (Serveis d'intervenció socioeducativa no residencial per a infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies).

 

La capital de l'Urgell aplicarà aquest programa d'inclusió social a través del Centre Obert atenent infants i adolescents i les seves famílies dels 0 als 17 anys. El servei serà gestionat per l'Ajuntament de Tàrrega amb un 66% de finançament aportat per la Generalitat de Catalunya.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *