Sense Categoria

Tanca l’històric quiosc Esteve de la Rambla Ferran de Lleida

Avatar
  • febrer 16, 2020
  • 2 min read

El quiosc tanca les seves portes després de més de 70 anys | LleidaDiari.cat

El quiosc Diaris Domingo Esteve ha abaixat aquest diumenge les seves portes després de més de 70 anys de servei a la ciutadania de Lleida. Situat a la Rambla Ferran, gairebé topant amb l'estació de trens, aquest negoci familiar tanca per motius personal i amb «molta pena».

 

Tal com han escrit els actuals responsables del quiosc i fills del seu fundador, Eduard i Dolors Esteve, durant totes aquestes dècades han aconseguit crear una especial amb tots els seus clients. De fet, asseguren que: «En alguns moments hem fet de psicòlegs, ja que molts ens explicaven les seves alegries i tristeses i nosaltres hem estat allà». «Aguantant amb un simple somriure, el client se sentia satisfet», recorden.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Aguantant tota mena de dificultats

L'Eduard i la Dolors també destaquen que amb el pas dels temps han hagut de fer front a inclemències meteorològiques i «dies bons i dies dolents». Però, malgrat tot, «sempre hem estat allà aguantant el que calgués».

 

Ara, ha arribat l'hora de dir adéu a aquest negoci familiar que, sense cap mena de dubte, ha estat una referència per a tots els lleidatans. Aquest quiosc era el més antic de la ciutat, junt amb el que està situat a la plaça Sant Joan, el qual, encara sobreviu al pas del temps i segueix obrint cada dia.

 

Més tancaments històrics a Lleida

Amb aquest tancament, se suma un més al degoteig de negocis familiars i històrics de Lleida que, o bé sigui per motius econòmics o per falta de relleu generacional, decideixen abaixar les seves persianes per sempre. Paral·lelament, toca donar la benvinguda a les noves obertures que de forma natural es donen a la capital del Segrià.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *