Lleida

Atenció conductors: Talls de trànsit amb motiu de la Pujada a la Seu Vella

La Guàrdia Urbana ordenarà el trànsit per minimitzar l’afectació durant l’esdeveniment i garantir la seguretat de tota la ciutadania

Marta Romera
  • desembre 15, 2022
  • 2 min read
Atenció conductors: Talls de trànsit amb motiu de la Pujada a la Seu Vella

Lleida reviurà la tradicional Pujada a la Seu Vella de Lleida aquest diumenge amb la celebració d’una caminada i una cursa atlètica. L’esdeveniment, que tindrà lloc durant tot el matí, comportarà diversos talls i desviaments de trànsit pel centre de la ciutat. La prova combina una caminada, que començarà a les 9 hores del matí, i una cursa atlètica, que s’iniciarà a les 11 hores amb un recorregut per diversos carrers de la ciutat que comprèn la plaça de la Sardana, la ronda de la Seu Vella, Camp de Mart, Pallars, Prat de la Riba, Príncep de Viana, Victòrià Muñoz, Camí de Grenyana, Parc de la Mitjana, Avinguda Pearson, Avinguda Tortosa, avinguda del Segre, Canalització del Segre, avinguda de Madrid, Cavallers, Tallada, Sant Martí i, de nou, la Plaça de la Sardana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Guàrdia Urbana ordenarà el trànsit per minimitzar l’afectació durant l’esdeveniment i garantir la seguretat de tota la ciutadania. Per aquest motiu s’ha dissenyat un dispositiu per combinar l’activitat esportiva amb la circulació de vehicles a Lleida. Hi ha previst els següents talls i desviaments:

  • Al voltant de les 11.15 hores es tallarà el trànsit a l’avinguda de Príncep de Viana, des de Prat de la Riba fins a la Plaça Berenguer IV i es mantindrà fins que hagin passat tots els participants.
  • Posteriorment, es desviarà el trànsit pel Pont de Pardinyes. Els vehicles que circulin per Baró de Maials es desviaran cap a l’Avinguda Tortosa i avinguda del Segre. Es mantindrà la circulació en sentit interior ciutat amb talls puntuals mentre passin els participants
  • L’Avinguda Madrid entre el Pont Vella i la Plaça Espanya també es tallarà a la circulació per facilitar el pas dels corredors.

 

La Guàrdia Urbana recomana, durant el matí de diumenge, evitar sortir de Lleida pel Pont de Pardinyes i evitar també entrar a la ciutat pel pont de Victorià Muñoz mentre duri la cursa. Caldrà consultar les afectacions de les línies de bus que circulen per l’itinerari de la cursa.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *