Atenció conductors: Talls de trànsit aquest cap de setmana a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la pedalada popular que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 11 hores per diversos carrers de la ciutat. L’esdeveniment, de caràcter no competitiu, consisteix en un recorregut circular de 8 quilòmetres organitzat dins els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat que té lloc aquests dies a Lleida.

 

L’itinerari de la pedalada s’iniciarà a l’Avinguda Prat de la Riba-Plaça Ricard Viñes, Balmes, rambla d’Aragó, Avinguda Catalunya, Plaça Espanya, Pont de la Universitat, avinguda de la Canadenca, avinguda de les Garrigues, Pont Vell, avinguda del Segre, Tortosa, Pearson, Glorieta Font i Quer, carrer Xavier Puig Andreu, carrer Oriol Martorell, Comtes d’Urgell, Avinguda Prat de la Riba i arribada al mateix punt de sortida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Guàrdia Urbana realitzarà els següents talls i desviaments

Per facilitar al recorregut als ciclistes i garantir la seguretat, la Guàrdia Urbana realitzarà els següents talls i desviaments:

 

A partir de les 7 hores del diumenge i fins aproximadament les 17 hores, es farà tall de trànsit a l’avinguda Rovira Roure, entre el Passeig de Ronda i la plaça Ricard Viñes.

A partir de les 09.30 hores i fins les 13 hores aproximadament, es tallarà la circulació per l’av. Prat de la Riba, tram comprès entre la plaça Ricard Viñes i l’avinguda Alcalde Porqueres, en ambdós sentits de la circulació.

El trànsit de l’av. Prat de la Riba provinent del carrer Príncep de Viana, es desviarà en direcció a l’Avinguda Alcalde Porqueras. El trànsit provinent del carrer Balmes, es desviarà en direcció carrer Bonaire.

En principi es permetrà la circulació dels autobusos urbans provinents del carrer Balmes per l’av. Prat de la Riba. S’habilitarà una parada provisional de taxi a l’Avinguda Prat de la Riba.

L’Avinguda Rovira Roure, entre el Passeig de Ronda i la plaça Ricard Viñes restarà tallat tot el matí del diumenge fins a les 17 hores aproximadament.

El tall de Rovira Roure també afectarà la circulació de vehicles provinents del carrer Aribau. Els vehicles de l’interior dels pàrquings d’aquest carrer, hauran de sortir i accedir per la plaça Social.

La circulació de vehicles per l’Avinguda Prat de la Riba, tram comprès entre la plaça Ricard Viñes i Alcalde Porqueras, quedarà restringida fins a la finalització de la pedalada.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles al tram de l’av. Prat de la Riba, anteriorment indicat.

Per millorar els desplaçaments, es recomana evitar utilitzar el Pont Vell durant la celebració de l’activitat.