Més talls de trànsit a Lleida: S’inicien noves obres

Les obres de remodelació de l’avinguda Prat de la Riba comportaran a partir d’aquest dilluns, 13 de març, el tall al trànsit del carrer Bisbe Galindo, entre Bonaire i Prat de la Riba. La interrupció del trànsit es necessària per tal de renovar l’encreuament de Bisbe Galindo amb Prat de la Riba, que comptarà amb una plataforma elevada que donarà continuïtat a la vorera, amb preferència per als vianants.

Aquestes tasques duraran unes tres setmanes, aproximadament. Des de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament s’ha informat el veïnat i altres serveis afectats, com el col·legi Lestonnac, per oferir-los alternatives de mobilitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Paral·lelament, a partir de dimecres, 15 de març, també està prevista una altra incidència relacionada amb les obres a l’avinguda Prat de la Riba, que comportarà el tall al trànsit del tram inicial del carrer Pallars, entre el carrer Bonaire i Prat de la Riba.

 

L’actuació, que també té una durada prevista d’unes tres setmanes, és necessària per la renovació de la cruïlla de Pallars i Prat de la Riba, on cal obrir-hi rases per al creuament de serveis i refer la vorera, que també serà amb plataforma elevada. En aquest cas, però es permetrà l’accés als aparcaments soterranis que hi ha en aquest carrer.