Categories: Lleida

Conductors: Talls de trànsit a Lleida amb motiu de la Processó del Sant Enterrament

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la processó del Sant Enterrament, que tindrà lloc aquest divendres. Els agents del cos de policia local regularan la circulació per minimitzar l’afectació durant l’esdeveniment per garantir la seguretat de tots els participants. La processó s’iniciarà a les 20.30 hores i finalitzarà a les 23.00 hores aproximadament. A més, a les 17.30 hores tindrà lloc l’exhibició dels Armats. L’itinerari serà avinguda Blondel, avinguda Catalunya, carrers Lluís Companys, Unió, Templers, Acadèmia, República Paraguai, Alcalde Costa, avinguda Catalunya, avinguda Blondel, Vila de Foix i carrer Sant Antoni (església de la Sang).

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Desviaments de trànsit previstos

Queda prohibit estacionar a la zona del recorregut des de les 08.00 h fins a la finalització de l’acte. Al voltant de les 16.30 hores es procedirà al tall de la circulació de l’avinguda Blondel, entre el tram del carrer Cavallers i l’avinguda Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la plaça Espanya (perquè no puguin circular vehicles cap a l’avinguda Catalunya), carre Lluís Companys (tall puntual a Passeig de Ronda), carrer Unió, carrer Templers, carrer Acadèmia, carrer República del Paraguai, carrer Alcalde Costa, avinguda Catalunya i avinguda Blondel. Aquest recorregut durarà fins les 19.00 h aproximadament.

Sobre les 18.00 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó sobre les 23.00 hores. A més, quedarà tallada la circulació a Balmes i la Rambla d’Aragó en aquest horari des de la plaça Ricard Viñes i carrer Lluís Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquests carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Els conductors que per necessitat hagin d’accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent. Els conductors que necessitin accedir a la rambla d’Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal, Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir al carrer Lluís Companys ho podran fer pel carrer Roca Llaurador, però no podran accedir a la zona per on passa l’acte.

Recomanacions

Es recomana estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l’acte i accedir caminant a la zona del recorregut de la processó. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la processó mentre aquesta estigui passant. Les ambulàncies i vehicles d’urgència que hagin d’accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions dels agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Troben el cos d’una persona sense vida en una platja catalana

Una persona ha aparegut morta aquest dissabte a la matinada a la platja de Sant…

1 hora ago

Zapatero fa una crida a Lleida a la defensa de Sánchez

L'expresident de govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una crida a la mobilització…

4 hores ago

Catalunya, en alerta per pluges

Protecció Civil ha activat aquest divendres a la tarda la fase d'alerta del Pla especial…

5 hores ago

Deixen en llibertat els tres detinguts per robar cases de l’Horta de Lleida

Els tres detinguts dimecres passat a l'Horta de Lleida han passat avui a disposició judicial i han…

18 hores ago

Alerta per un error en els frens d’alguns vehicles BMW

Quin és el problema? Segons s'ha indicat, la incidència s'ha detectat en el sistema de…

18 hores ago

Tàrrega projecta crear un corredor verd seguint el Camí de Sant Jaume que uneixi el Parc de Sant Eloi amb Mas de Colom

L'Ajuntament de Tàrrega iniciarà en les setmanes vinents un estudi prospectiu per a la creació…

21 hores ago