Sense Categoria

Talls de trànsit fins divendres a Lleida per reparar el ferm

LleidaDiari
  • agost 17, 2022
  • 3 min read
Talls de trànsit fins divendres a Lleida per reparar el ferm

L’Ajuntament de Lleida durà a terme els treballs de reparació del ferm a l’avinguda de Madrid i l’avinguda de Blondel des d’aquest dimarts a la nit i fins divendres. L’actuació s’ha previst ara a l’agost i de nit per minimitzar les molèsties a la ciutadania. Per realitzar aquests treballs serà necessari tallar la circulació de vehicles en tots dos sentits, entre el pont Vell i el pont de la Universitat. Els treballs es realitzen del 16 al 19 i en horari nocturn per reduir-ne l’afectació, entre les 21.00 i les 08.00 hores.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Els talls de circulació es concentraran entre les 23.00 i les 07.00 hores:

– Els vehicles que circulin per la rambla Francesc Macià en direcció a l’avinguda de Catalunya, es desviaran pel pont Vell o per l’avinguda del Segre.

– Els vehicles que circulin pel Pont Vell no podran accedir a l’avinguda de Blondel i es desviaran cap a la Rambla de Francesc Macià o l’avinguda del Segre.

– Els vehicles que circulin per l’avinguda de Joana Raspall i l’avinguda de Madrid (tant els que venen del tram del passeig de Ronda com de l’avinguda de Catalunya) no podran accedir a l’avinguda de Madrid i es desviaran pel pont de la Universitat.

– Els vehicles que circulin per l’avinguda de Catalunya es desviaran cap a la dreta, cap a l’avinguda de Madrid en sentit passeig de Ronda o, igualment, pel pont de la Universitat.

– I pel que fa als vehicles que circulin pel pont de la Universitat, en sentit a l’avinguda de Catalunya, no podran girar, hauran de continuar recte, per l’avinguda de Catalunya.

 

L'Ajuntament de Lleida per indicat l'afectació ha fet la senyalització corresponent per informar dels canvis que hi haurà i els horaris dels treballs, per garantir la seguretat en la circulació de vehicles i persones. També s'ha informat als pàrquings de la zona afectats. 

 

L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, acompanya del regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha explicat en què consistirà l’actuació i l’afectació que hi haurà al trànsit. Freixanet ha comentat que es millorarà el pas de vianants i del ferm de l’avinguda de Madrid amb plaça d’Espanya, fent la substitució de les llambordes del pas de vianants per aglomerat. Els treballs requereixen de maquinària específica d’estesa del material. Per optimitzar els recursos, s’han inclòs reparacions puntuals del paviment, tant a l’avinguda de Madrid com a l’avinguda de Blondel. L’alcaldessa accidental ha indicat que les obres s’emmarquen en el Pla de manteniment, conservació i millora de paviments i aglomerat asfàltic a la ciutat i que les durà a terme l’empresa adjudicatària, que és Sorigué, per un import de 125.000 euros.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *