Comarques

Atenció conductors: Talls intermitents en aquest tram de la C-13 lleidatana

Es dona pas cada hora a partir de les 8:30 h durant 15 minuts i es tanca la carretera durant els 45 minuts següents

Marta Romera
  • octubre 25, 2022
  • 2 min read
Atenció conductors: Talls intermitents en aquest tram de la C-13 lleidatana

Les obres per millorar l’estabilitat d’un talús de la carretera C-13, a tocar de la font de les Bagasses, entre el Pallars Jussà i la Noguera, obliga a fer talls intermitents en tots dos sentits de la circulació. Es dona pas cada hora a partir de les 8:30 hores durant 15 minuts i es tanca la carretera en els 45 minuts següents.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els talls són de dilluns a divendres fins a les 16:30 hores. Aquests horaris s’han intentat adequar al pas del transport públic i del transport escolar. Els treballs consisteixen en el sanejament del talús i la instal·lació de barreres dinàmiques de 5 o 7 metres d’alçada, segons el tram. El pressupost és de prop de 850.000 euros i el termini d’execució és de tres mesos.

 

Dimarts s’ha començat a desbrossar la zona on s’ha d’actuar, però els treballs seran complexos per l’orografia del terreny. L’actuació s’ha hagut de fer arran d’uns despreniments que hi va haver i les afectacions tindran lloc fins a l’11 de novembre.

Despreniment d’una roca de grans dimensions al costat de la gasolinera de Rialp

D’altra banda, al municipi de Rialp, al Pallars Sobirà just a tocar de la gasolinera on també hi ha diversos edificis d’oficines i serveis, va caure dilluns de la muntanya una roca de grans dimensions. El despreniment va causar un ensurt als allí presents, ja que la pedra va quedar a tocar dels edificis i es va precipitar de la penya que queda entre la LV-5223 a l’entrada a la població de Rialp. Ara s’hauran d’estudiar els motius d’aquest despreniment i buscar les solucions oportunes.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *