Categories: Lleida

Conductors: Talls de trànsit durant la Festa de Moros i Cristians de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ordenarà el trànsit aquest diumenge per minimitzar l’afectació durant la celebració de la Festa de Moros i Cristians, que tindrà lloc durant el cap de setmana en diversos carrers de la ciutat. Aquest diumenge la celebració s’iniciarà a les 12 hores amb una desfilada infantil amb sortida al carrer Cavallers –edifici del Roser-, Carrer Major i amb arribada a la Plaça Sant Joan.

A la tarda, a les 18.30 s’iniciarà la Desfilada de Lluïment amb sortida des de la Porta del Lleó de la Seu Vella i recorrerà el vial d’accés al monument, el carrer Sant Martí, Tallada, Cavallers, Blondel, Saracíbar, avinguda Madrid i amb arribada a l’Arc del Pont (estàtua d’Indíbil i Mandoni). A partir de les 21 hores, a la Porta dels Apòstols tindrà lloc la batalla final i els parlaments.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Desviaments previstos

Per poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la Batalla i els Parlaments, així com garantir la concentració de les comparses i bandes de música i la seguretat del recorregut de l’esdeveniment hi ha previstos els següents desviaments: Al voltant de les 15.00 hores es procedirà al tall de l’accés de vehicles a la Seu Vella (excepte taxi i vehicles de persones amb mobilitat reduïda per descarregar viatgers). Aquest tall es mantindrà fins que hagin finalitzat tots els actes previstos a la Seu Vella (aproximadament les 23.00 hores).

Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels participants, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans que la primera comparsa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com l’última comparsa l’hagi passat. En funció de la quantitat de públic es procedirà abans de la sortida de la primera comparsa al desviament de trànsit de l’avinguda de Madrid, entre plaça Espanya i Agelet i Garriga. En funció de la quantitat de públic es procedirà al desviament de trànsit en l’avinguda Doctora Castells per dirigir la circulació en sentit avinguda Valencia – Estudi General, per on es podrà circular fins plaça Espanya per poder accedir a l’interior de la ciutat sense dificultats.

En funció de la quantitat de públic es procedirà al desviament de trànsit en la Rambla Ferran, a l’altura del carrer riquer per dirigir la circulació en sentit plaça Berenguer IV – Princep de Viana – Victoriano Muñoz, per on es podrà circular accedir a l’interior de la ciutat o Cappont sense dificultats. En referència al carrer sant Martí, es desviarà el trànsit pel carrer Universitat en sentit contrari a l’habitual, lloc per on es podrà accedir al Centre Històric sense dificultats.

Recomanacions de trànsit

Cal evitar circular pel circuit de la desfilada amb el vehicle entre les 17 i les 21.30 hores. Les línies de bus compreses en el recorregut de la desfilada es poden veure afectades puntualment. Cal seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i de Protecció Civil en els punts de tall, els quals informaran de la ruta recomanada a seguir.

Per les peculiaritats del recorregut i l’horari de la desfilada no es preveuen afectacions significatives en el trànsit de les vies principals de la ciutat. Per qualsevol dubte pregunteu als agents de la Guàrdia Urbana que trobareu a les immediacions o truqueu al telèfon 092.

Sara Escrivà

Recent Posts

Passió per la Fórmula 1 al centre de Barcelona

La passió per la Fórmula 1 es fa notar amb força aquests dies a la…

12 hores ago

Mor ofegat un home mentre es banyava en una platja catalana

Un home de 65 anys ha mort ofegat aquest diumenge al matí mentre es banyava…

14 hores ago

L’enxampen a Catalunya amb 55 quilos de marihuana a la furgoneta

Els Mossos han detingut un home a Badalona que transportava gairebé 55 kg de cabdells…

18 hores ago

Lleida amplia l’horari de les piscines municipals

Les piscines municipals de Lleida han obert oficialment la temporada de bany aquest dissabte 15…

21 hores ago

El CE Atlètic Lleida aconsegueix l’ascens a tercera RFEF

El CE Atlètic Lleida ha celebrat aquest dissabte el seu ascens a la Tercera Federació…

21 hores ago

Celebra el Dia Mundial de la Tapa amb tres propostes dolces

El Dia Mundial de la Tapa, celebrat el 16 de juny, és una jornada que…

23 hores ago