Edició 2021

Lleida acull aquest cap de setmana la Duatló i la cursa de 5 quilòmetres del Sícoris

  • abril 29, 2018
  • 4 min read
Lleida acull aquest cap de setmana la Duatló i la cursa de 5 quilòmetres del Sícoris
Lleida acull aquest cap de setmana la Duatló i la cursa de 5 quilòmetres del Sícoris
El Sícoris Club ha organitzat per aquest cap de setmana dels dies 28 i 29 d’abril la IV Duatló de Lleida més cursa running de cinc quilòmetres i curses infantils. La cita ja té obertes les inscripcions. Es tracta de proves de caràcter popular i solidari, obertes a tothom i que es disputaran individualment, en el cas de les curses infantils el dissabte a la tarda a partir de les 17.30 hores, i en el del Duatló i la cursa de cinc quilòmetres, el diumenge a les 10.00 hores del matí. Aquesta cursa puntuarà per a la Lliga Ponent Eurosomni. Tots els participants rebran com a obsequi una bossa dels patrocinadors i una samarreta tècnica, a més de gaudir d’un esmorzar popular. A més, el dissabte a la tarda s’instal·laran castells inflables i animació infantil, i un cop acabin les curses infantils hi haurà una xocolatada popular.

Lleida acull aquest cap de setmana la Duatló i la cursa de 5 quilòmetres del Sícoris

Imatge del mapa | LleidaDiari.cat

 

  

 

 

Pel que fa als recorreguts, en el cas del duatló, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme del Sícoris, la cursa de running serà el punt de partida de l’activitat. Els corredors circularan per l'avinguda de les Garrigues en direcció als Camps Elisis i pels carrers adjacents, per acabar retornant al punt d’origen. Aquells que segueixin amb el duatló, tindran habilitada la zona de box al carrer Canal, des d’on iniciaran un recorregut de 40 quilòmetres en bici de carretera per la LL-11, direcció N-II antiga fins a la rotonda de la sortida de Sidamon i tornar a Lleida. Un cop a les instal·lacions del Sícoris, els participants faran un recorregut de running de 2,5 quilòmetres pels voltants del club. 

Per a fer facilitar el trànsit per la ciutat, la Guàrdia Urbana de Lleida proposa una sèrie de recomanacions de circulació. Al voltant de les 8.00 hores de diumenge es procedirà al tall total de trànsit del carrer Canal. Aquest tall es mantindrà fins que hagin finalitzat tant el Duatló com les tasques de desmuntatge de la infraestructura d'arribada (aproximadament les 13.00 hores).

2.- Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el Circuit moments abans que el Cap de Cursa s'aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l'hagi rebassat.

3.- En el moment de sortida (ciclista) en direcció Mollerussa es tallarà i desviarà el trànsit de la carretera LL-11 de forma progressiva, entre l'Av. Estudi General i la Variant Sud sentit Barcelona, i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l'hagi rebassat.

4.- En el moment de la tornada (ciclista) procedents de Mollerussa es tallarà i desviarà el trànsit de la carretera LL-11 de forma progressiva, entre la variant Sud i Av. Estudi General sentit Zaragoza, i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l'hagi revessat.

5.- El trànsit de l'Av. De les Garrigues procedent de l'interior del barri de La Bordeta, es desviarà pel carrer Campament en sentit carrer Miquel Batllori, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats per la rotonda coneguda com la del Mestres (LL-11-Estudi General).

6.- El trànsit de l'Av. De les Garrigues procedent de l'interior de la ciutat, es desviarà per la rotonda coneguda com la de la Bolera/Olivera en sentit carretera LL-11, carretera per la qual han de poder entrar al barri de La Bordeta sense dificultats per la rotonda coneguda com la del Mestres (LL-11-Estudi General)

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.