Lleida

Atenció conductors: Talls de trànsit durant tot el dia en aquest carrer de Lleida

Les obres consisteixen en la reparació del paviment d'aglomerat a la calçada

Marta Romera
  • novembre 21, 2022
  • 2 min read
Atenció conductors: Talls de trànsit durant tot el dia en aquest carrer de Lleida

L’empresa Sorigué inicia aquest dilluns la reparació del paviment d’aglomerat a la calçada del Passeig Onze de Setembre, en el tram comprés entre les avingudes Rovira Roure i Doctor Fleming. Les obres, que s’executaran amb una màquina específica d’estesa, es perllongaran durant 12 hores, la qual cosa obligarà a interrompre el trànsit entre les 8 del matí i les 8 del vespre.

 

Aquesta interrupció del trànsit obligarà a desviar els vehicles que hi circulin per l’avinguda Rovira Roure i pel carrer Periodista Trapa. L’empresa Sorigué executarà aquesta intervenció com a adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora d’Aglomerat Asfàltic. Un contracte que engloba diverses actuacions en calçada per un import de 125.000 euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *