Sense Categoria

Talls de trànsit diumenge per la segona Lleida5k

LleidaDiari
  • novembre 29, 2014
  • 2 min read
Talls de trànsit diumenge per la segona Lleida5k

Talls de trànsit diumenge per la segona Lleida5k| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

La segona edició de ‘La Sansi’, que es celebrarà aquest diumenge al matí, provocarà talls de tràfic en les principals vies de Lleida. És per aquest motiu que la Guàrdia Urbana ha dissenyat uns desviaments per evitar, en la mesura del possible, que la competició afecti a la ciutadania.

Desviaments:
– Sobre les 09.00 hores es procedirà al tall de trànsit de l’Avinguda Tortosa, tram comprés entre Roger de Llúria i Baró de Maials. Aquest vial es mantindrà tallat i desviat fins que hagi finalitzat la cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada; aproximadament sobre les 14.00 hores.
 
– A partir de les 10.30 hores es procedirà al tancament del trànsit a la Rambla Ferran i desviament de l’Avinguda del Segre.
 
– A partir del moment de la sortida de la cursa i com a criteri general es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall, i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi passat.
 
Recomanacions:
– Per creuar el riu amb el vehicle en direcció Bordeta i/o Magraners, entre les 10.00 i les 13.00 hores no es podrà utilitzar el Pont de Pardinyes. Al pas de la Cursa tampoc el de Príncep de Viana (encara que aquesta ocupació serà breu). Per a realitzar aquests trajectes, qualsevol dels altres tres ponts (Instituts, Universitat i Pont Vell) han de permetre els itineraris amb el destí esmentat sense dificultats.
 
– Per les característiques de la prova i la distància del recorregut, els desviaments previstos no han de suposar incomoditats significatives a la resta d’usuaris de la via.
 
– Les línies d’autobús compreses en el recorregut de la cursa es poden veure afectades puntualment.
 
– Es recomana seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i del personal auxiliar habilitat de l’Organització de la Cursa desplegats al llarg del recorregut.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *