Sense Categoria

Talls de trànsit amb motiu de la Rodi Mitja Marató de diumenge

LleidaDiari
  • novembre 13, 2015
  • 4 min read
Talls de trànsit amb motiu de la Rodi Mitja Marató de diumenge

Talls de trànsit amb motiu de la Rodi Mitja Marató de diumenge| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la Rodi Mitja Marató-Memorial Juanjo Garra, que tindrà lloc aquest diumenge a les 10.00 hores, amb una àmplia participació de corredors d’arreu, un gran esdeveniment esportiu que es combinarà amb una carrera popular de cinc quilòmetres, convertint la jornada en una gran diada festiva, lúdica i esportiva. 

El circuit estrena com a noves zones el pas pel barri de Cappont, creua Rambla Ferran, Francesc Macià i fins a l’inicia de l’Avinguda Madrid, a l’alçada de l’edifici Monte Pio, on es girarà per tornar a enfilar Rambla Ferran, Princep de Viana i Passeig de Ronda, amb el gir final a la dreta cap a l’Avinguda Rovira Roure per encarar la meta davant del Gimnàs Ekke.
 
Per a facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes i la seguretat del recorregut de les dues curses, la Guàrdia Urbana ha previst les següents afectacions al trànsit:
– A partir de les 07.00 hores es procedirà al tall de trànsit de l’Avinguda Rovira Roure en el tram comprès entre Passeig de Ronda i Avinguda Onze de Setembre. El vial es mantindrà tallat i desviat fins que la cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada hagin finalitzat.
 
– A partir de les 09.00 hores es procedirà al tancament interior de Ciutat Jardí. També es desviarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes des del Polígon El Segre, a l’alçada de la rotonda de Copaga.
 
– A partir del moment de la sortida de la cursa es tallarà i es desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans que el cap de curs s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa hagi passat.
 
– Al pas de cursa per la Rambla Ferran, Avinguda Francesc Macià i Avinguda de Madrid es mantindrà el trànsit rodat que s’incorpori des d’Anselm Clavé, però aquest haurà de circular fins a la Plaça Espanya, lloc des d’on podrà circular amb normalitat. En el sentit contrari només es permetrà circular el trànsit residual de la zona del barri de Noguerola, que podrà sortir del barri en direcció a la Plaça Agelet i Garriga per Avinguda del Segre seguint les indicacions dels desviaments habilitats.
 
– A l’Avinguda Príncep de Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit Plaça Berenguer. El sentit contrari estarà reservat a la cursa, i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la plaça Europa en direcció Passeig de Ronda.
 
Recomanacions
L’Ajuntament de Lleida recomana utilitzar el Pont dels Instituts i el d’Universitat per anar en direcció Bordeta, Magraners i/o el cementiri. No es podran utilitzar el Pont de Pardinyes, Princep de Viana ni el Pont Vell.
 
Mentre duri la cursa però especialment en el tram horari entre les 11.00 i les 12.30 hores es recomana als conductors que des de Balàfia o Pardinyes vulguin creuar a l’altra banda de la ciutat a través de Príncep de Viana, vagin a l’A-2 a través de la N-230, LP-9221 o C-12 per tornar a entrar a la ciutat per la C-13 i Ll-11. El trajecte és una mica més llarg però evitarà les aturades o retencions que pugui provocar el pas dels corredors.
 
Els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de la cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre duri la cursa.
 
Es recomana seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, voluntaris de Protecció Civil i personal auxiliar habilitat per l’organització de la cursa, que estaran desplegats al llarg de tot el recorregut.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *