Assaboreix el taller de melmelades i conserves del programa Portes Obertes a l’Horta de Lleida

En el marc del programa ‘Portes Obertes a l’Horta’ i amb la col·laboració de Turisme de Lleida, el dissabte 27 de maig a partir de les 11.00h, el productor Fruita Blanch organitza l’activitat ‘La fruita al pot’. Es tracta d’un taller per a recuperar la tradició de fer conserva i melmelades tal com es feia a les cases de pagès, o a les torres de l’Horta de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El taller es farà amb diferents productes com ara préssecs, pera i poma i, a més, es podrà fer una visita per la finca i una degustació de productes. El preu de l’activitat és de 4 euros per persona i és gratuïta per a menors de 3 anys. Per assistir al taller cal fer reservar prèvia a Turisme de Lleida a través d’un correu electrònic a infoturisme@paeria.cat trucant al 973700319 o per internet al mateix web https://www.turismedelleida.cat/ca/visitar/espais-naturals/portes-obertes-horta/la-fruita-al-pot

 

‘Portes obertes a l’Horta’ és un programa que impulsa Turisme de Lleida en col·laboració amb diferents productors de l’Horta per tal de donar a conèixer els productes, els serveis i la potencialitat d’aquesta corona verda de 19.000 hectàrees que envolta la ciutat de Lleida.