Sense Categoria

Taller de marxa nòrdica per a aprenents al centre BTT

LleidaDiari
  • juliol 19, 2012
  • 2 min read
Taller de marxa nòrdica per a aprenents al centre BTT

Taller de marxa nòrdica per a aprenents al centre BTT| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Centre BTT de Turisme de Lleida prepara per al proper dissabte 21 de juliol una excursió de marxa nòrdica per a principiants. La sortida comprèn uns exercicis inicials d’aprenentatge i una ruta on posar en pràctica la marxa nòrdica. L'activitat acabarà amb una sessió relaxant.

La inscripció s’ha d’efectuar abans de divendres 20 de juliol, al punt d’acollida del Centre BTT o al telèfon 600 75 05 31 o correu de Drac Actiu info@dracactiu.com. El preu de l’activitat és de 5 euros i inclou el lloguer del material, la sortida guiada amb un tècnic especialista i un 10% de descompte a les consumicions del centre.
 
La marxa nòrdica, una modalitat esportiva que prové de Finlàndia, va sorgir amb l’objectiu de que els esquiadors de fons es poguessin entrenar durant els mesos d’estiu. La tècnica de la marxa nòrdica és similar a l’estil clàssic d’esquí de fons i aporta beneficis tant per les extremitats inferiors com superiors, mentre que també es treballa la musculatura del tronc. Es tracta d’una modalitat molt recomanable com a complement de les caminades i el running.
 
La següent activitat organitzada és un taller de reparació de bicicletes, on qui vulgui podrà conèixer el funcionament d’una bici així com els elements bàsics per a la seva reparació.
 
El Centre BTT, amb seu al barri de Pardinyes, va obrir l’any 2007 i permet a residents i visitants gaudir de la pràctica de la bicicleta en un espai natural com és La Mitjana. El Centre ofereix, entre altres, rutes guiades en bicicleta, activitats a la natura per a grups i escolars, servei de cafeteria, lloguer i neteja de bicicletes. El centre també és el punt de sortida de diferents rutes senyalitzades habilitades per la pràctica lliure de la bicicleta tot terreny.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *