L’activitat ‘Activa la miniPanera en família’ de Lleida organitza 3 tallers ‘Sisters’

'Activa la miniPanera en família' ha organitzat aquest estiu tres tallers 'Sisters' amb l'objectiu que els infants descobreixin el funcionament d'aquesta tipografia modular. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, ha visitat aquesta tarda el primer d'ells.

 

Aquest taller, que es repetirà els dies 9 i 16 d'agost, van a càrrec d'Helena Ayuso, coordinadora del programa educatiu i l'espai miniPanera. L'exposició INVISIBLE de Laura Meseguer té una petita continuació per als infants en l'espai miniPanera. Es tracta d'una instal·lació per jugar amb la família tipogràfica Sisters.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'una activitat a la miniPanera

'Activa la miniPanera en família' organitza tres tallers 'Sisters' | LleidaDiari.cat

 

Quatre noves fonts que comparteixen principis fundacionals

Sisters és una família que presenta quatre noves fonts que comparteixen principis fundacionals pel que fa a la construcció, però que es complementen, com fan les germanes, celebrant les seves diferències. Les variacions en les característiques de contrast, pes i disseny donen lloc a quatre estils diferents anomenats numèricament (Sisters 'One', 'Two', 'Three' i 'Four'). Aquest quartet fresc no conté minúscules, afirmant el lloc legítim de la família en l'espai de tipografies per títols.

 

Amb els tallers de Sisters els i les participants descobriran el funcionament d'aquesta tipografia modular i podran crear les seves paraules i lletres a través de diferents estencils. La mostra està acompanyada per una sèrie de publicacions sobre tipografia per als infants.