Sense Categoria

Un vessament de combustible provoca diversos accidents i obliga a tallar l’A-2 al Bruc

Avatar
  • octubre 27, 2018
  • 3 min read
Un vessament de combustible provoca diversos accidents i obliga a tallar l’A-2 al Bruc
Un accident amb vessament de combustible a l'A-2 al Bruc obliga a tallar la via

Un accident amb vessament de combustible a l'A-2 al Bruc obliga a tallar la via | Trànsit

 

 

L'autovia A-2 es troba tallada a l'altura del Bruc (Anoia) com a conseqüència d'un vessament de combustible que ha provocat diversos accidents en només un tram d'un quilòmetre de la via, dos d'ells múltiples i amb ferits. 

 

El vessament s'ha produït el matí d'aquest dissabte, 27 d'octubre, al punt quilomètric 568 de l'A-2, dins del terme municipal del Bruc, a l'Anoia, i en sentit cap a la ciutat de Barcelona. En aquell moment, un camió ha patit un accident que ha provocat que la via quedés recoberta de combustible. 

 

 

Com a conseqüència del vessament, s'han produït diversos accidents més en un tram d'un kilòmetre de llarg, entre els quals destaquen dos accidents múltiples que han deixat a dues persones ferides. 

 

Fins que es donin per finalitzades les tasques de neteja de la zona, que estan deixant dins dos quilòmetres de retencions entre els punts quilomètrics 566 i 568, s'estan fent desviaments senyalitzats per la carretera N-IIz.

 

Dos accidents múltiples a l'A-2 pel vessament de combustible

En un dels accidents registrats a l'A-2 s'hi han vist implicats fins a cinc turismes, mentre que a l'altre, el més greu, han xocat fins a nou vehicles en un mateix moment: set turismes, una furgoneta i un camió.

 

En aquest segon xoc múltiple, dues persones han resultat ferides menys greus i han hagut de ser traslladades per dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins als hospitals d'Igualada i de Martorell. Fins al lloc dels fets s'hi havia desplaçat també una tercera ambulància del SEM.

 

Hores més tard, la via continua tallada completament en sentit Barcelona des del Bruc per dur a terme les tasques de neteja necessàries per evitar nous accidents a la zona, provocant retencions de dos kilòmetres.

 

Segon tancament de l'A-2 en dos dies

Aquest és el segon cop en dos dies que l'A-2 s'ha de tallar completament en un dels seus sentits per un accident. El divendres, 26 d'octubre, un altre accident múltiple a Caldes de Malavella (La Selva).

 

El mateix dia, poques hores abans, un altre accident a la mateixa via va provocar diversos problemes de trànsit a l'altura de Granyanella, a la Segarra.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *