Comarques

El desig de la Diputació de Lleida: Portar el film ‘Alcarràs’ a Hollywood

El president de la Diputació destaca la transformació econòmica del territori en l'any de la post pandèmia

Marta Romera
  • desembre 21, 2022
  • 2 min read
El desig de la Diputació de Lleida: Portar el film ‘Alcarràs’ a Hollywood

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha remarcat que aquest dimecres Lleida està al «focus de moltes càmeres» perquè la pel·lícula ‘Alcarràs’, de Carla Simón, podria fer un pas més per arribar als Oscars de Hollywood. En aquest sentit, Talarn ha destacat que si això acaba succeint a través del film es podrà explicar «la terra d’oportunitats» on s’ha rodat. En el marc de l’esmorzar de Nadal de la Diputació amb els mitjans de comunicació, Talarn també ha volgut posar en relleu la transformació econòmica que està tenint lloc a la demarcació en l’any de la postpandèmia de la covid-19. Aquest dimecres l’Acadèmia de Hollywood ha d’anunciar la ‘shotlist’ de candidatures als Oscar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Talarn ha recordat durant la seva intervenció que aquest 2022 ha estat l’any de la recuperació «d’allò que abans en dèiem normalitat», però també l’any de l’esclat de «l’orgull de ser de Lleida, de ser rural, de ser de poble». En aquest sentit, ha parlat de la pel·lícula ‘Alcarràs’ i ha afirmat que ha servit per visualitzar Ponent com mai a la resta del món. Per això, s’ha mostrat satisfet d’haver contribuït mínimament a aquest èxit, ja que la Diputació, a través del Patronat de Promoció Econòmica, va fer una aposta decidida pel film.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *