T’interessa: Surten a la venda les entrades de FiraTàrrega amb atractius descomptes

La FiraTàrrega d'aquest any (del 8 a l'11 de setembre) és una edició que recupera amb força l'espai públic i les propostes de carrer. El leitmotiv és «L'Inesperat» un lema que vol recollir l'esperit de les arts de carrer, de la sorpresa i d'allò que esdevé en el moment més impensat. El programa d'espectacles ja es pot consultar a la web de la Fira (www.firatarrega.com) on també es poden adquirir les entrades a partir d'aquest dilluns25 de juliol, a preus que oscil·len entre els 3 i els 18 euros.

 

Es mantenen els descomptes habituals. Cal destacar el 20% per venda anticipada fins al 20 d'agost i el Heavy User que permet obtenir entre un 30% i un 40% de reducció si es compren 3 entrades o més. L'edició 2022 de la Fira suma un total de 19.748 entrades de pagament disponibles. La resta de la programació serà d'accés lliure i obert pels carrers i places de la ciutat, així com d'altres espais.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La Fira 2022 acull fins a 62 propostes artístiques diferents, 17 de les quals provenen de Territori Creatiu. Entre els espectacles amb entrada de pagament destaquem diverses creacions, com Hablar con las plantas para llegar a un paisaje, d'Artistas Salsichas, una immersió en el paisatge de l'Urgell; o Reverse de Johannes Bellinks, una creació que proposa un recorregut caminant cap enrere durant uns 50 minuts i que formen part de la programació centrada en Recorreguts, propostes on la deambulació del públic és indispensable. A peu, en bicicleta. Endavant i fins i tot enrere.

 

Les peces ubicades en Espais Singulars

Entre les peces ubicades en Espais Singulars i que ens descobreixen la singularitat d'alguns dels espais de la ciutat de Tàrrega i el seu entorn, hi trobem Exit through the gift shop, de Carla Rovira que gira al voltant del concepte d'èxit en els processos de gestació i maternitat; Un segundo bajo l'arena de Col·lectiu Desasosiego, una peça en la qual el públic podrà assistir a un banquet nupcial inspirat en Bodas de sangre; Led Silhouette que juntament amb Marcos Morau han creat Los perros, una peça de dansa íntima i visceral; Projecte Ingenu que es pregunten sobre com serà el món d'aquí a 1000 anys a El dia que va morir l'últim panda; Roger Bernat i la seva Dormifestació, una adormida col·lectiva acompanyada d'artistes convidats o Nest una peça de dansa sobre quatre rodes creada conjuntament entre Sarau i Marie Gyselbrecht.

 

Entre els Espectacles de Sala hi ha propostes com les de Si tu t'en vas de la Cia. Pepa Plana, on tres pallasses es troben per recrear un món accelerat i ens fan riure de les coses més petites; Picaderø d'Haa Collective, una peça emmarcada en un escenari mòbil inspirat en la forma de la baldufa; o Hoy puede ser mi gran noche de Teatro en Vilo.

 

En altres dos espais com la Carpa, on s'hi concentren algunes propostes de circ, hi destaca Swing de Circus Ronaldo, una creació entre el circ i els espectacles de varietats de la primera meitat del s.XX. I a l'Espai Canalla, ubicat a les Piscines Municipals, un pack de dues peces per gaudir en família: Blanko de Johnman, una explosió de colors on l'espectador és l'artista principal i Tape That! de Hands Down Circus, un món visual amb cintes de colors, teatre físic, manipulació d'objectes i acrobàcies.

 

Els altres espais de la Fira

Mercat de Paradistes

En aquesta edició el mercat de paradetes torna a l'espai de La Fassina, al costat de l'estació d'autobusos de Tàrrega.

 

Zona d'acampada

La zona d'acampada s'ubica a l'espai de l'Av. Tarragona. Cal comprar el tiquet (preu únic de 15 EUR/persona cada dia, 8 EUR/persona només la nit de dissabte), a través del web de la Fira. No està permesa l'acampada lliure durant els dies de la Fira.

 

Zona Off

Els off son els espectacles no inclosos en la programació oficial de FiraTàrrega. Els podreu trobar en 7 espais dels carrers i places de Tàrrega.