Sense Categoria

Ana Julia no va enverinar Gabriel Cruz abans d’assassinar-lo

Avatar
  • juny 21, 2018
  • 3 min read

Imatge d'arxiu de l'assassina de Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada. | Antena 3

 

El sumari del cas de l'assassinat de Gabriel Cruz ha revelat que el menor no va ser enverinat per la seva assassina, Ana Julia Quezasa. Així ho acrediten els informes forenses, els quals asseguren que al cos del menor no es van trobar restes de fàrmacs, tal com publica 'El Español'. Així doncs, les sospites sobre un possible enverinament del menor abans que l'assassina l'asfixiés queden totalment descartades. 

 

En aquest sentit, cal recordar que el dia que Ana Julia va ser detinguda, la hipòtesi d'un possible enverinament va prendre molta força, ja que els agents van trobar una gran quantitat de pastilles dins el vehicle d'aquesta. A partir d'aquí, els agents van incloure la possibilitat que el menor hagués estat drogat, amb la qual cosa, Ana Julia el podria haver mogut al lloc més adequat per acabar amb la seva vida. 

Les proves que descarten l'enverinament

Davant d'aquestes sospites, el jutge va demanar que es portessin a terme diversos informes per assegurar-se que Gabriel Cruz no va ser enverinat. Així doncs, l'Institut de Toxicologia de Sevilla va analitzar les mostres biològiques del menor, les quals van donar un resultat negatiu. 

 

No obstant això, i per assegurar-se, el jutge va demanar un nou informe. Aquesta vegada, però, es va realitzar a través d'un cabell de Gabriel, tot i que els resultats van ser els mateixos: negatiu. 

 

D'aquesta manera, es va poder descartar la hipòtesi de l'enverinament. Tanmateix, es va poder descartar les sospites que deien que Ana Julia va traslladar el cos de Gabriel gràcies a la sorra. Els agents de la Guàrdia Civil van trobar el cos sense vida del menor al maleter de l'assassina cobert de llot i amb mantes dues setmanes. 

 

El pla d'Ana Julia per assassinar Gabriel

En aquest últim cas, els investigadors van agafar mostres de la sorra que cobria el cos de Gabriel i la van comparar amb la de la finca familiar on Ana Julia havia enterrat el cos del menor un dia després de la seva desaparició. 

 

Les mostres van coincidir, així que es van convertir en una peça clau per a la reconstrucció dels fets, ja que gràcies a aquestes, els agents van descobrir que tot havia tingut lloc a la mateixa finca.  

 

Segons el jutge que porta el cas de Gabriel Cruz, Ana Julia va elaborar un «macabre pla criminal» per assassinar el menor. Així doncs, Ana Julia va portar Gabriel a la finca familiar «mitjançant engany o promesa» i, després, el va asfixiar fins acabar amb la seva vida.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *