Sense Categoria

Troba els supermercat més barats del teu municipi i estalvia en la teva compra

Avatar
  • setembre 26, 2018
  • 3 min read

Anar a fer la compra pot arribar a costar uns 4.000 euros a l'any | Cedida

 

Anar a fer la compra és una de les activitats obligatòries de totes les famílies. Al llarg de l'any, però, això pot arribar a costar prop d'uns 4.000 euros, per la qual cosa és molt important que a l'hora d'anar a comprar puguem estalviar una mica i reduir la despesa. Per això, l'OCU ha elaborat un estudi amb els supermercats més econòmics de cada municipi i ha elaborat una eina perquè puguis trobar l'establiment més barat de la teva ciutat o del teu poble.

 

Per elaborar aquest estudi, l'OCU ha elaborat una cistella de la compra fictícia amb 242 productes de diferents categories: frescos —carn, peix, fruites i verdures—, envasats, higiene i drogueria. A més, s'han escollit productes tant de marques líders en el seu sector com marques blanques dels supermercats.

 

Barcelona, una de les ciutats més cares de l'Estat

L'estudi ha determinat que Catalunya és un dels llocs on és més car comprar de tot l'Estat i Barcelona una de les ciutats en què fer la compra pot costar més diners. Això també fa, però, que la ciutat comtal sigui un dels millors llocs a l'hora d'estalviar depenent del supermercat on es compra. I és que la diferència entre anar a comprar a l'establiment més car o anar al més barat pot arribar a ser d'uns 1.547 euros l'any.

 

Els hipermercats i les tendes 'discount', les més barates

Cal destacar, que una de les conclusions que es pot treure d'aquest estudi és que els hipermercats com Alcampo o Carrefour i les tendes 'discount' com Aldi o Lidl són molt més econòmiques que els tradicionals supermercats. Tot i això, tots els supermercats han apujat els preus respecte a l'any anterior gairebé un 2%, en consonància amb la inflació que ha tingut lloc els darrers mesos.

 

Una de les que més ha apujat els preus ha estat Alcampo, que, així i tot, encara segueix sent el supermercat on anar a comprar és més barat. El podi el completarien Mercadona i Carrefour, els llocs on anar a comprar pot repercutir positivament en les nostres butxaques. Per contra, Bon Preu, Caprabo i Condis es troben entre els supermercats més cars a l'hora d'anar a fer la compra. Clica en aquest enllaç per veure el supermercat més barat del lloc on vius.

  

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *