Sense Categoria

Sunyer organitza la cinquena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’

LleidaDiari
  • setembre 15, 2021
  • 2 min read
Sunyer organitza la cinquena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’

El diputat Joan Gilart ha participat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de la cinquena edició del festival de teatre familiar Carrollets, que se celebrarà a la zona esportiva de Sunyer el dia 18 de setembre.

 

La presentació —que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida— ha comptat també amb la participació de l'alcalde de Sunyer, Jaume Gort, i de la regidora de Cultura, Olga Cuito.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Carrollets és un festival en què prenen part grans companyies de les terres de Ponent, on petits i grans podran gaudir del teatre, la música i les titelles. En aquest sentit s'ha manifestat Jaume Gort, que ha explicat que percep entre la gent les ganes de veure espectacles d'aquest tipus. Així, ha manifestat el suport a les companyies de Lleida a les quals, moltes vegades, no se les valora com cal.

Sunyer organitza la cinquena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’

Sunyer organitza la cinquena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’ | LleidaDiari.cat

 

Zona de pícnic habilitada a l'aire lliure

Segons ha explicat Olga Cuito, s'ha previst una zona de pícnic habilitada a l'aire lliure, servei de barra amb begudes i entrepans i una gran zona d'aparcament al costat del recinte. Els empadronats al municipi tindran entrada lliure, prèvia recollida d'una polsera a les dependències municipals, i pel que fa a la gent forana, el menors de 3 anys també tindran entrada lliure, mentre la resta pagarà 5 € per cap.

 

Finalment, Joan Gilart ha reivindicat la feina que fan els municipis, i particularment, els municipis petits, perquè la gent acaba valorant la feina que s'hi fa, des del punt de vista cultural. “Arran del tancament, la gent valora molt les activitats culturals o esportives que s'organitzin, i aquesta n'és una mostra”, ha dit.

 

El programa complet de la jornada és el següent:
11.00 hores.- Espectacle 'Gretel i Hansel', de ZumZum Teatre.
12.00 hores.- Espectacle 'Transhumància', de Xip-Xap.
De 12.45 a 17.45 hores.- 'La Gran Tempesta', d'Efímer.
17.30 hores.- Espectacle 'Safarip', de La Baldufa.
18.30 hores.- Espectacle 'Sabor', de Sound de Secà.
19.30 hores.- Concert de Pastorets Rock.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *