Sunyer celebra la sisena edició del festival de teatre familiar ‘Carrollets’

El diputat Jordi Verdú; l'alcalde de Sunyer, Jaume Gort, i la regidora de Cultura i Joventut de Sunyer, Olga Cuito, han presentat aquest divendres, a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, la sisena edició del Festival de Teatre Familar Carrollets que se celebrarà el dia 17 de setembre a la zona esportiva de Sunyer.

 

Carrollets és un festival en què prenen part grans companyies de les terres de Ponent, on petits i grans podran gaudir del teatre, la música i les titelles. Les entrades costen 5 € i el 10% de la recaptació es destinarà a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Jordi Verdú, ha explicat que «aquesta és una manera d'apropar cultura de qualitat i de nivell als pobles petits, en un territori on tenim moltes companyies de gran èxit, i serveix també per donar a conèixer Sunyer als visitants que s'hi apropin en aquesta jornada festiva». De la seva banda, Jaume Gort, ha destacat que «els visitants podran gaudir d'espectacles de titelles, de teatre, animacions, música en directe i la presència de tres food-trucks», en una jornada oberta a tothom.

Presentació del festival Carrollets a Sunyer

Sunyer celebra la sisena edició del festival de teatre familiar 'Carrollets' | LleidaDiari.cat

 

Carrollets s'iniciarà amb Festuc Teatre

Finalment, Olga Cuito ha assenyalat que «Carrollets s'iniciarà amb Festuc Teatre que portaran 'La llàntia meravellosa', un espectacle que ja fa un any que està triomfant a tot arreu». També ha explicat que enguany hi haurà tres espais que aniran oferint activitats als espectadors.

 

El programa de la jornada és el següent:

§ 11.30 hores.- Espectacle 'La llàntia meravellosa', amb Festuc Teatre.

§ 12.00 a 15.00 hores.- Jocs, amb Festa i Fusta.

§ 12.00 a 14.00 hores i 15.00 a 19.00 hores.- 'La residència dels contes macabres', amb El Sidral.

§ 12.00, 13.00, 15.00, 16.00 i 17.00 hores.- 'Contacontes', amb Lo Cuentista del Tossal.

§ 12.00 a 14.30 hores, i 15.30 a 19.00 hores- 'Juga amb la natura', amb Som Aguait.

§ 17.30 hores.- 'Hamelí', amb Xip-xap.

§ 18.30 hores.- .- 'Danscircant', amb Sac Espectacles.

§ 19.30 hores.- 'Concert', amb Nasty Lovers.

 

Carrollets està organitzat per l'Ajuntament de Sunyer, compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la col·laboració de la Diputació de Lleida, Fruits de Ponent, que s'encarrega del berenar solidari, i www.neushuguet.com, que dissenyat el cartell commemoratiu.