Sense Categoria

Stop JJOO recorrerà 6 comarques amb bicicleta per reivindicar un «Pirineu viu»

LleidaDiari
  • juliol 8, 2022
  • 2 min read

Stop JJOO recorrerà a partir d'aquest dissabte i fins al dia 16 de juliol les sis comarques de la vegueria i també el Solsonès, el Ripollès i el Solsonès per reivindicar un Pirineu viu. La PedalaPirineu vol ser una ruta popular pel territori Pirinenc que neix de la confluència entre els amants de la bicicleta, la serralada i de la plataforma Stop JJOO.

 

L'objectiu és defensar un nou model allunyat de l'actual amb «macroprojectes» com els JJOO d'hivern. Tot i que admeten que la candidatura olímpica s'ha anat volatilitzant, reiteren que la plataforma «segueix viva» i per això han decidit impulsar aquesta iniciativa. Els ciclistes es desplaçaran de vall en vall, recorrent ports de muntanya i pobles i aprofitant per fer parada a cada comarca.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Durant el recorregut es faran parades de denúncia de fracassos i agressions derivades del model existent, però també, es voldrà visibilitzar les iniciatives transformadores existents. Començarà aquest dissabte a Ripoll i s'acabarà el 16 de juliol a Sort en un acte final de ruta, passant durant aquests dies per les 6 comarques de la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran i també pel Ripollès, el Berguedà i el Solsonès.

Stop JJOO recorrerà les sis comarques de la vegueria amb bicicleta per reivindicar un Pirineu viu | LleidaDiari.cat

 

Parada a cada comarca

Es farà parada a cada comarca, des d'on s'estan organitzant activitats variades que volen fomentar la participació de la gent que habita aquest territori, des de la crítica al «model imperant» a fer una crida per plantejar alternatives. Les parades es complementaran amb actes festius, culturals i musicals.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *