El Sr. Postu serà el pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida

Imatge del Postureig en la cadira d'alcalde

Imatge del Postureig en la cadira d'alcalde | Twitter

 

El Sr. Postu està molt content. I la veritat és que no és per a menys. Segons ha confirmat ell mateix a través de les xarxes socials, serà el pregoner de les pròximes Festes de la Tardor de Lleida.

 

Després de treballar durant ja diversos anys per la ciutat de forma altruista, endegant campanyes solidàries, creant les populars #PostuXapes i fent riure amb mil i un acudits a tots els lleidatans, el personatge més famós de la ciutat podrà rebre com es mereix l'escalf de tota la ciutadania.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Desenes de missatges felicitant-lo per la bona notícia

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor, ha manifestat a través del seu perfil de Twitter que: «S'ho mereix, per tants anys lluitant per recaptar diners per les associacions, pels somriures que arriba a provocar i si volíem donar-li un toc festiu, no se m'acudia una persona millor per començar aquest canvi de model en els pregons de Festes Majors de la nostra ciutat».

 

Els missatges de felicitació i d'alegria per aquesta bona notícia no s'han fet esperar, i han estat desenes de persones les quals han volgut celebrar la decisió de la Paeria de fer-lo pregoner. Davant l'allau de missatges, el Sr. Postu no ha pogut fer més que agrair totes les paraules de suport rebudes i manifestar que és «un orgull» poder protagonitzar aquest paper tan important per a la ciutat. Així doncs, ara només queda esperar al fet que arribin les tradicionals festes de Sant Miquel a Lleida per a veure al Sr. Postu donant un pregó de la ciutat a la ciutat que tant estima.

 

També et poden interessar…